OVO JE ISTINA O PORODIČNIM ODNOSIMA SOFIJE MILOŠEVIĆ: Priznala šta se dešava sa majkom Luke Jovića - ISTINA isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

29.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević otkrila u kakvim je odnosima sa majkom Luke Jovića.

OVO JE ISTINA O PORODIČNIM ODNOSIMA SOFIJE MILOŠEVIĆ: Priznala šta se dešava sa majkom Luke Jovića - ISTINA isplivala na videlo!

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Svetlana Jović, svekrva poznate manekenke Sofije Milošević, izuzetno je posvećena baka svojih trojice unuka. David, sin njenog sina i Anđele Manitašević, kao i Aleksa i Teodor, dečaci koje je dočekala sa osmehom kada ih je Luka Jović, njen sin, doveo sa svojom verenicom Sofijom. Iako su se na početku veze Lukine i Sofijine veze mogle čuti glasine o tome da Svetlana ima preferencije prema Anđeli, čini se da je vreme promenilo stvari.

Foto: ST/REPUBLIKA

Sofija Milošević i Luka Jović

 



U jednom intervjuu, Svetlana je otvoreno govorila o svojim stavovima o privatnom životu svoje dece, ističući da svako ima pravo da bira partnera po svojoj volji. "Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim", istakla je Svetlana, pokazujući svoju podršku i ljubav prema svojoj porodici.


Sada, izgleda da je vreme promenilo odnos između Sofije i Svetlane. Svaki put kada Sofija poseti svoju svekrvu sa unucima, Svetlana je tretira kao pravu kraljicu. Sofija se nedavno pohvalila gozbom koju je Svetlana pripremila za nju, uz komentar da ima "najbolju svekrvu". Očigledno je da je ljubav prema unucima povezala ove dve žene i stvorila toplu porodičnu atmosferu.

Foto: instagram.com

Sofija Milošević Instagram

 


Izgleda da je ljubav prema unucima prevazišla sve eventualne nesuglasice i donela harmoniju u odnos između Sofije i Svetlane. Njihov odnos pokazuje da ljubav i porodična podrška mogu prevazići sve prepreke i razlike, stvarajući snažne veze unutar porodice.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading