IZ ZVEZDE NIKO NIJE DOŠAO NA DODELU "ZLATNE LOPTE" FSS! Otkriven RAZLOG zbog kojeg se to desilo!

Autor:

Sport

29.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je predstavljao sportski direktor Ivica Kralj.

IZ ZVEZDE NIKO NIJE DOŠAO NA DODELU "ZLATNE LOPTE" FSS! Otkriven RAZLOG zbog kojeg se to desilo!

Foto: Starsport

Svečanost dodele prestižne nagrade srpskog fudbala “Zlatna lopta”, koja se u petak održala u Beogradu, privukla je veliki broj zvanica iz sveta sporta.

Međutim, njoj nije prisustvovala delegacija Crvene zvezde, a kako saznaje "Telegraf" razlog je taj što su čelnici srpskog šampiona u međuvremenu otišli na odmor, nedugo nakon završetka poslednje utakmice u jesenjem delu Superlige.

Nasuprot šampionu Superlige, jesenji prvak je imao svog emisara na ceremoniji, pošto je Partizan predstavljao sportski direktor Ivica Kralj.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Kralj na ceremoniji "Zlatne lopte" FSS

Podsetimo, za najboljeg trenera u 2023. izabran je Dragan Stojković Piksi, najbolji fudbaler je Aleksandar Mitrović koji je zbog profesionalnih obaveza sprečen da dođe na dodelu, dok je najbolja fudbalerka Violeta Slović.

- Ovaj plasman na Evropsko prvenstvo je svojevrstan poklon naciji koja voli fudbal i koji će stati uz svoju reprezentaciji. Laureatima do sveg srca čestitam, Violeta, uživaj u ovom priznanju jer si ga zaslužila, Aleksandru velikom takođe čestitam, on već zna šta ja mislim o njemu, zato ga i zovem da bude na spisku. Jedan fantastičan momak, koji se bori za dres reprezentacjie, za grb svoje zemlje, neko ko i kada su u pitanju povrede i kada su u pitanju neke stvari koje te sprečavaju, on ne priznaje to. To je fenomen gde sam ja retko sretao ljude da gledaju na te stvari. Zato... Potpuno zasluženo je osvojio i želim da nastavim onda kada bude bilo najpotrebnije, a to je Gelzenkirhen i dva puta Minhen, to je najvažnije. Sve pre toga nije toliko, ali se nadam da će biti pravi kad nam je najpotrebniji - rekao je selektor Stojković posle osvojene nagrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading