Sloba Radanović OTKRiO: Da ne radim doček, sedeo bih kući i gledao svoj koncert! (VIDEO)

Autor: Republika.rs

Zabava

29.12.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba je kroz osmeh prokomentarisao kako bi izgledao njegov doček da ne radi.

Pevač Sloba Radanović sinoć je održao pred novogodišnji nastup u Gradskoj kafani u Beogradu, i bio jako raspoložen za razgovor sa medijima.

Sloba ne krije da će sina učiti da pismo piše Svetom Nikoli, koji je njihov zaštitnik, ali i da će svoje poklone dobiti za Božić. iako je manje više ostvario sve svoje želje, pevač nam je otkrio da li i dalje postoji neka životna želja koju nije uspeo da ostvari. Na šta je on imao jako interesantan odgovor. 

- Ja uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga da bih bio neskroman i sebičan. Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo zdravlje, slogu i ljubav - rekao je Radanović. 

Foto: Republika TV

Sloba Radanović

 

Pošto svaku novu godinu provede radno, pevač otkriva kako bi izgledao njegov idealan novogodišnji doček, da te večeri ne mora da zabavlja svoju publiku. 

- Sedeo bih kući i gledao koncert Slobe Radanovića - kroz osmeh je rekao Sloba.

Podsećamo, Sloba Radanović osim uspeha u muzičkoj karijeri iza sebe ima brojne zasluge kada je humanost u pitaju. Jedna od njih je kada je prošle godine spasao mladića na pančevačkom mostu, kada je ovaj želeo da oduzme sebi život. Često na društvenim mrežama poziva na humanitarne akcije, i ne libi se da učestvuje u istim. 

Video intervju Slobe Radanovića pogledajte u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading