Trending: Ceca proslavila Svetog Nikoli, Marija Šerifović zbog bebe ostavlja pevanje! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

20.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Na sredini smo još jedne nedelje u životima naših estradnjaka. Iza nas je važan dan. Jedni su slavili, drugi išli na slavu. Ispratili smo sva aktuelna dešavanja i doneli ih pravo vama na dlan. Zato smo tu, da ispratimo sve te pikanterije iz njihovih života. Voditeljka Jovana Ljubisavljevic, donosi trending listu vesti koja je obeležila dane za nama u emisiji "U trendingu sa Republikom"! Samo na portalu Republika.rs

Slavilo se u domu Raznatovica. Kao i predhodnih godina, mi smo bili ispred kuće Cece. Ko je sve od poznatih došao, kako su se Ražnatovići spremili, i šta je Ceca imala da kaže okupljenim medijima gledajte u 18h na našem portalu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović, slava

Slavu je slavilo i pola estrade, a kako su se oni pripremili i kako je bilo u domovima naših estradnjaka takodje cete moci da vidite u danasnjoj epizodi emisije “U trendingu sa Republikom” 

Novopečena majka Marija Serifović odustala je od nastupa a ko će je zameniti saznajte samo jednim klikom. 

Novu epizodu "U trendingu sa Republikom" pogledajte u videu na početku teksta, a ako ste neku epizodu propustili možete ih pronaći klikom na link! 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading