Trending: Marija Šerifović majka, Kaća bez Gobelje slavila rođendan, razvela se Ivana Španović! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

18.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!


Počinje još jedna nedelja u životima naših estradnjaka. Jedni slave, drugi se razvode, treći ređaju uspehe. Zato smo mi tu, da ispratimo sve te pikanterije iz njihovih života. Voditeljka Melina Gvero, donosi trending listu vesti koja je obeležila vikend za nama u emisiji "U trendingu sa Republikom"! Samo na portalu Republika.rs

Vest koja je iznadila sve, ali obradovala srpske estradnjake je da je pevačica Marija Šerifović postala majka, jednog dečaka. 


Pevačica Kaća Grujić, proslavila je rođendan ćerkici Katji, ali bez supruga Marka Gobeljića, ali je ponosni tata sve pratio putem video poziva. 

Posle dve godine draka razvela se atketičarka Ivana Vuleta, ex Španović. Koja je u septembru 2021. godine stala na "ludi kamen" i udala se za svog partnera Marka Vuletu. 
Iako su venčanje organizovali u tajnosti, razvod je ipak bio javan. 

Novu epizodu "U trendingu sa Republikom" pogledajte u videu na početku teksta, a ako ste neku epizodu propustili možete ih pronaći klikom na link! 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka. 

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading