PROSTAKLUK: Piksi odbrusio Nemanji Vidiću zbog LAŽNIH navoda!

Autor:

Sport

28.12.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković je veoma besan na bivšeg reprezentativca Srbije.

PROSTAKLUK: Piksi odbrusio Nemanji Vidiću zbog LAŽNIH navoda!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi, odveo je "orlove" na drugo uzastopno veliko takmičenje.

To kao da je zasmetalo pojedinima, pa je bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić odlučio da opljune po Piksiju, lažnim navodima da su "selektor i njegov stručni štab dobili 16.000.000 evra za dve godine".

Što se tiče Nemanje Vidića, uz svo moje poštovanje prema njegovoj igračkoj karijeri... On ima svoje ambicije o ideji da postane prvi čovek fudbala, izabrao je svoj put, kako i zašto, to je njegova stvar i ne mešam se. Niti pomažem, niti odmažem. To su stvari koje mene apsolutno ne dotiču. U tom intervjuu koji je dao, ja nisam bio tema, jer nema razloga da budem. Ali, pominjanje tih finansijskih stvari totalno je deplasirano i vrlo pokazivanje nepoštovanja. I morao sam da odgovorim. Nisam hteo da ga napadam, već da kažem javnosti da to što je izjavio – nije istina. Ja znam šta je istina. A iznošenje takvih stvari i, uopšte, govoriti o finansijama je neprimereno. Nije lepo... To je prostakluk. To su stvari o kojima se ne govori - rekao je Piksi u razgovoru za "B92".

Republika

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi

Podsetimo, Vidić se na poslednjim izborima kandidovao za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali se povukao na dan kada su održani, shvativši da nema dovoljan kvorum na Skupštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goo

29.12.2023 09:40

Istina ne moze da bude prostakluk !!!