NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER NE DOLAZI NA DODELU NAGRADA! Evo zašto Mitrović neće biti na SVEČANOSTI FSS!

Autor:

Sport

28.12.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Al Hilala sprečen je da lično primi priznanje za rezultate u 2023. godini.

NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER NE DOLAZI NA DODELU NAGRADA! Evo zašto Mitrović neće biti na SVEČANOSTI FSS!

Foto: Starsport

Rekorder fudbalske reprezentacije Srbije po broju golova i najbolji pojedinac u 2023. godini Aleksandar Mitrović neće prisustvovati ceremoniji dodele Zlatne lopte sutra u jednom beogradskom hotelu.

Bivši napadač Fulama sprečen je da dođe zbog profesionalnih obaveza, kako bi primio najvredniju fudbalsku nagradu koju tradicionalno dodeljuje Fudbalski savez Srbije na kraju svake kalendarske godine.

Najveći "krivac" za to je raspored utakmica u Pro ligi Saudijske Arabije. Naime, ekipa Al Hilala sutra od 16.00 časova igra na gostovanju ekipi Al Fejha, čiju mrežu čuva nekadašnji kapiten Partizana Vladimir Stojković, a vodi je srpski stručnjak i još jedan proslavljeni as crno-belih, Vuk Rašović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Stojković

Zbog toga će se na svečanosti FSS samo emitovati izjava Mitrovića na video bimu u kojoj će se najbolji napadač "orlova" zahvaliti na dobijenom priznanju.

Al Hilal posle 18. kola drži suvereno prvo mesto u saudijskoj ligi, sa sedam više bodova od drugoplasiranog Al Nasra, čiji je najbolji strelac Kristijano Ronaldo.

Mitrovićeva ekipa ostvarila je 16 pobeda i dva remija, a bivši golman Partizana obećao mu je javno da će mu sledeći meč biti treći na kojem neće osvojiti tri boda.

Stojković je slično obećanje dao i pre prvog meča ove dve ekipe, kada je rezultat bio 1:1, ali tada transfer Mitrogola iz Fulama još nije bio finaliziran.

Srpski napadač je drugi strelac Pro lige sa 16 golova, ispred njega je Ronaldo, Portugalac iz Al Nsra je postigao 19 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading