DŽAJIĆ SE OBRATIO PRISUTNIMA NA DODELI NAGRADA: Srbija se vraća na mapu NAJBOLJIH SELEKCIJA EVROPE!

Autor:

Sport

29.12.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije tajna da su uspeh i rezultati A tima od krucijalnog značaja za razvoj fudbala", istakao je Džajić.

DŽAJIĆ SE OBRATIO PRISUTNIMA NA DODELI NAGRADA: Srbija se vraća na mapu NAJBOLJIH SELEKCIJA EVROPE!

Foto: Starsport

Dragan Džajić

Fudbalski savez Srbije danas je dodeljivao nagrade za najboljeg fudbalera, fudbalerku, i trenera za 2023. godinu. 

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Dragan Stojković Piksi kom je ovo četvrto priznanje (2016, 2021, 2022, 2023), Aleksandar Mitrović najbolji igrač po treći put (2018, 2022, 2023), dok je Violeta Slović drugi put osvojila nagradu za najbolju fudbalerku (2019, 2023).

Prisutnima se obratio Dragan Džajić, predsednik sprkse kuće fudbala, koji je istakao uspehe nacionalnih timova u poslednjih 20 godina. 

- Drago mi je da u ovom divnom ambijentu mogu sve da vas pozdravim i poželim srećne praznike. Za nama je godina na koju smo čekali više od dve decenije, ostvareno je ono što je označeno kao prioritet. Srbija se vraća na mapu najboljih selekcija Evrope. Hvala igračima, selektoru Stojkoviću i stručnom štabu kojima želim mnogo uspeha na završnom turniru Evropskog prvenstva iduće godine u Nemačkoj. Naravno, uz apsolutni respekt rivalima u grupi, jasno je da samo maksimalnim pristupom možemo do željenog cilja - počeo je Džajić i nastavio:

Foto: Starsport

Dragan Džajić (levo)

- Nije tajna da su uspeh i rezultati A tima od krucijalnog značaja za razvoj fudbala. Posle dve decenije smo vezali dva najveća takmičenja i ostvarili plasman u A diviziju. To sve mora da bude poziv na veću mobilizaciju. Srbija može i mora da bude stalni učesnik velikih takmičenja. Ne smemo stati i sebi reći da smo zadovoljni. U fudbalu ne postoji juče, samo danas i sutra. Pred nama je mnogo izazova na koje moramo da odgovorimo na pravi način - dovršio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading