FSS OBJAVIO DOBITNIKE "ZLATNE LOPTE": Aleksandar Mitrović, Dragan Stojković i Violeta Slović NAJBOLJI u 2023.!

Autor:

Sport

07.12.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrade su zasluženo otišle u ruke najboljih.

FSS OBJAVIO DOBITNIKE "ZLATNE LOPTE": Aleksandar Mitrović, Dragan Stojković i Violeta Slović NAJBOLJI u 2023.!

Foto: FSS

Selektor A reprezentacije Dragan Stojković, najbolji strelac našeg nacionalnog tima svih vremena Aleksandar Mitrović i kapiten ženskog A tima Violeta Slović, dobitnici su tradicionalnog priznanja Zlatne lopte FSS za 2023. godinu,  odlučio je Odbor za hitna pitanja FSS na predlog Stručnog odbora čiji je predsednik Stanislav Karasi.

Republika

Foto: Starsport

 Aleksandar Mitrović

 

Trofeji će laureatima biti uručeni 29. decembra na svečanom Novogodišnjem koktelu u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Tom prilikom biće promovisana i nova aplikacija Fudbalskog saveza Srbije.

Republika

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković

 

Dragan Stojković četvrti put u karijeri osvaja priznanje za najboljeg trenera u svojoj zemlji (2016, 2021, 2022, 2023), dok je Aleksandar Mitrović po treći put najbolji fudbaler Srbije (2018, 2022, 2023).

Republika

Foto: FSS

Violeta Slović

 

Violeta Slović je i ove godine potvrdila klasu i bila oslonac tima selektora Zečevića u najvažnijim mečevima ženske reprezentacije Srbije, a ovo joj je drugo priznanje posle 2019. godine kada je Fudbalski savez Srbije prvi put uveo izbor najboljih i u ženskoj konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

07.12.2023 16:34

Ako je Piksiju dodeljena nagrada to samo govori u kakvom je stanju naš fudbal. Znači Srbija nema kvalitetnig fudbalskog trenera a to znači da ne postoje uslovi za razvoj talentovanih igrača.