FSS ODGOVORIO VIDIĆU I POLEDICI: Dovodite javnost u zabludu! Uživajte u uspehu Srbije!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se sa Terazije 35 na optužbe.

FSS ODGOVORIO VIDIĆU I POLEDICI: Dovodite javnost u zabludu! Uživajte u uspehu Srbije!

Foto: printscreen/youtebe.com

Stari latini kažu: "Ignoratia iuris nocet- nepoznavanje prava škodi", a sličan model bi mogao da se primeni na istupe dvojice članova Skupštine prethodnih dana, navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Iz FSS su reagovali nakon izjave Nemanje Vidića za NIN da je na plate stručnog štaba selektora Dragana Stojkovića Piksija za dve godine potrošeno 16 miliona evra, a potom je na istu temu govorio i predsednik Sindikata fudbalera Mirko Poledica.

"Doduše jedan od njih se nikad nije ni pojavio na sednicama, a predstavlja Jedinstvo Ub. Samo ovaj put radi se o nepoznavanju čitanja finansijskih izveštaja i kontnih okvira čime ste pokušali javnost da dovedete u zabludu", ističu iz FSS.

"Uz dužno poštovanja sportskih uspeha i imidža, ali za ovo su potrebna znanja koja se stiču školovanjem ili ako ništa drugo angažovanjem stručnjaka iz ove oblasti, a ne puko dezinformisnje javnosti putem društvenih mreža i tabloida", navode iz FSS.

"Uz sve to uoči žreba za EP na kojem Srbija učestvuje prvi put posle 24 godine i to kao samostalna država i da se baci senka na uspeh, a kruna su istupi u jeku izborne kampanje i pokušaji politizacije svega s njihove strane ne bi li dobili nešto medijskog prostora. Zašto baš sad ove teme, treba da se zapita javnost" 

"Gde je bio gospodin Nemanja Vidić 2021. godine u martu i što tada kao istaknuto fudbalsko ime nije postavio pitanje - zbog čega i koliko FSS odvaja sredstava za angažovanje stručnjaka iz kako na nipodaštavajući način tvrdi Kine i Japana", pitaju iz FSS.

"Mesto za ove diskusije je isključivo sednica Skupštine FSS , koja će kao i prethodne, biti otvorena za javnost i gde možete pokazati finansijska i računovodstvena znanja. Naravno ako se uopšte udostojite da dođete na Skupštinu, jer podsetićemo gospodin Vidić nijednom bio nije".

"Do tada ostajte dobro i zdravo i makar malo uživajte u trećem uspehu A reprezentacije Srbije u poslednje dve godine, kao i u žrebu večeras". 

"Srdačan pozdrav kako gospodinu Nemanji Vidiću, tako i njegovom savetniku i uvaženom sportskom radniku gospodinu Mirku Poledici", zaključuju iz FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading