SRBIN DEBITOVAO ZA NEMAČKU: Navijači ga vređali zbog fotke u dresu "pancera"!

Autor:

Sport

21.11.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pavlović je vunderkind minhenskog Bajerna.

SRBIN DEBITOVAO ZA NEMAČKU: Navijači ga vređali zbog fotke u dresu "pancera"!

Foto: Ap photo

Fudbalski savez Srbije uspeo je da privuče pažnju javnosti kada je Lazar Samardžić odabrao da igra za "orlove" umesto za Nemačku u kojoj je rođen. Međutim, situacija sa Aleksandrom Pavlovićem (19) je drugačija. Ovaj fudbaler srpskog porekla rođen je u Minhenu i trenutno igra za Bajern, a ove sezone je debitovao za prvi tim i odigrao tri utakmice u Bundesligi. Takođe, Pavlović je odlučio da trenutno igra u Nemačkoj reprezentaciji do 20 godina.

Sada je i debitovao u porazu od Engleske sa 3:2, ali je bio ponosan i nakon utakmice se pohvalio na Instagram nalogu. Pavlović je objavio fotografiju sa saigračima i poručio da je odigrao svoj prvi meč za Nemačku. To nije naišlo na odobravanje navijača iz Srbije, koji su ostavili brojne negativne komentare.

 

https://www.instagram.com/p/Cz58RpXI4oz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Pavlović je talentovan fudbaler koji pokriva poziciju defanzivnog veznog igrača i prošao je kompletnu omladinsku školu Bajerna. Njegova dalja sudbina vezana za reprezentativni fudbal zavisi od njega samog, a ukoliko se predomisli postoji mogućnost da se pridruži srpskoj reprezentaciji, kao što je to učinio i Samardžić.

Prilikom poslednjeg okupljanja o tome je govorio i selektor A tima Dragan Stojković Piksi.   

- Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele - rekao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading