PIKSI OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG ADUTA! Odlučio je da NASTUPA za drugu DRŽAVU!

Autor:

Sport

15.11.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dragan Stojković Piksi nedavno je govorio o njemu na konferenciji u Staroj Pazovi.

PIKSI OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG ADUTA! Odlučio je da NASTUPA za drugu DRŽAVU!

Foto: fss.rs

Iako je postojala neka nada – više je nema, Aleksandar Pavlović će igrati za reprezentaciju Nemačke.

Mladi fudbaler Bajerna iz Minhena i odnedavno prvotimac, priključio se pripremama U20 selekcije "pancera" i tako odabrao za koju zemlju će nastupati.

Istina, to ne znači da je Srbija sigurno izgubila borbu za njega, pošto ima pravo da promeni izbor sve dok ne debituje za A tim, ali deluje da se naš savez nije ozbiljne potrudio da pridobije talentovanog Pavlovića.

Foto: Ap photo

Aleksandar Pavlović (levo) pored Gerera (čuči) i Kejna

I selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi je nedavno na konferenciji za medije u Staroj Pazovi, pred mečeve protiv Belgije i Bugarske, dao defanzivnu izjavu o slučaju mladog fudbalera:

- Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u “A” tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele” - rekao je selektor Stojković tada o Pavloviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading