DONACIJA: FSS misli na sve - vredna sportska oprema je stigla u Hajdučicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija pomoći srpskim sportskim kolektivima je nastavljena.

DONACIJA: FSS misli na sve - vredna sportska oprema je stigla u Hajdučicu!

Foto: SNS Plandište

Akcija pomoći klubovima je nastavljena. Ovoga puta vredna donacija stigla je u Hajdučicu čiji se istoimeni fudbalski klub takmiči u okviru Područne fudbalske lige Pančevo.

 

Fudbalski savez Srbije, u sklopu realizacije akcije i pružanja pomoći i podrške sportskim klubovima, uručio je vrednu donaciju Fudbalskom klubu Hajdučica, u vidu sportske opreme i lopti. Uručenju sportske opreme ispred FS Srbije prisustvovao je Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Srđan Liptak, predsednik FK Hajdučica i Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište, sa svojim timom saradnika.

- Fudbalski savez Srbije pokrenuo je veliku akciju pomoći i podrške fudbalskim klubovima koji se takmiče u nižem rangu takmičenja. Ova donacija sportske opreme i lopti je samo mali znak pažnje, kojim želimo da pružimo podršku klubovima iz malih sredina, da nastave da se takmiče, da grade jednu zdravu sportsku sredinu među decom i omladinom. Svi smo mi svesni da klubovi u malim sredinama zavise od entuzijazma i energije nekolicine ljudi koji su u upravi i koji se bore da fudbal i sport žive i da je nekad jako teško izboriti se sa svim poteškoćama koje postoje u savremenom sportu. Iz tog razloga Fudbalski savez pokreće i mnogobrojne akcije i projekte koji imaju za cilj da pomognu klubovima, da afirmišu decu da se bave sportom i da pruže podršku svima koji žele da fudbal opstaje i daje priliku svoj deci da razvijaju svoje talente i bve se sportom - istakao je Dejan Santrač predsednik sudijske komisije FSS.

Foto: FK Hajdučica

FK Hajdučica

 

Da podsetimo, ekipa Hajdučice kolo pe kraja jesenjeg dela takmičenja u okviru PFL Pančevo zauzima 14. poziciju na tabeli sa ukupno 16 osovjenih bodova i jasno je da će donacija u vidu sportske opreme pomoći ekipi kako u treažnom procesu, tako i u borbi za prvenstvene bodove.

U poslednjem takmičarskom susretu u 2023. godini Hajdučica dočekuje Radnički iz Barande.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading