OSTAJE STANOVNIK SRPSKE PRESTONICE: Uskoro će poneti dres lidera šampionata - već se priključio treninzima novog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko nastavka karijere nekadašnjeg reprezentativca Obale Slonovače, privodi se kraju.

OSTAJE STANOVNIK SRPSKE PRESTONICE: Uskoro će poneti dres lidera šampionata - već se priključio treninzima novog kluba!

Foto: Starsport

Seku Sanogo i Gelor Kanga na Večitom derbiju

Od prvog dana meseca jula, kada mu je istekla ugovorna obaveza sa Crvenom zvezdom, Seku Sanogo je bez kluba i po kuloarima se neretko nagađalo gde će iskusni vezni fudbaler nastaviti svoju karijeru.

 

Čini se da je saga konačno okončana, s obzirom da se fudbaler koji je tokom karijere osvajao šampionske titule i u Švajcarskoj i Srbiji, priključio treninzima, verovatno novog kluba.

Naime, od petka 17. novembra, kako prenose beogradski mediji, Seku Sanogo se priključio treninzima aktuelnog lidera prvoligaškog karavana, ekipe OFK Beograda.

"Romantičari" pružaju sjajne partije u aktuelnoj sezoni i mnogi ih već sada vide kao izvesnog šampiona i budućeg učesnika superligaškog karavana, a Sanogo će zasigurno predstavljati veliko pojačanje koje će svojim iskustvom doprineti još boljim igrama kluba.

Foto: Starsport

Sa "Marakane" ga put vodi na staru Karaburmu - Seku Sanogo

 

Istovremeno, na treninzima OFK Beograda se pojavio još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. U pitanju je Filipo Falko, Italijan koji je na beogradsku "Marakanu" stigao sa oreolom velikog pojačanja, ali na najvećem srpskom stadionu nije pružio željene partije, čime je svoju misiju u crveno-belom dresu, vrlo brzo okončao.

Za sada nije poznato da li će Falkao psotati i zvanično fudbaler OFK Beograda, ili će na staroj Karaburmi samo pokušati da vrati formu kojom bi mogao da zainteresuje buduće poslodavce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading