NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA: Brutalna tuča fudbalera u Hrvatskoj - teren se pretvorio u ring! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena zabeležena je na hrvatskim niželigaškim terenima.

NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA: Brutalna tuča fudbalera u Hrvatskoj - teren se pretvorio u ring! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/printscreen/FK Grk

Prethodnog vikenda u Hrvatskoj su bili na programu mečevi devete runde Druge ŽNL Dubrovačko-neretvanske, a u fokusu sportske javnosti, kako u komšiluku, tako i širom Balkana, našao se susret u kojem su se u Kuni Pelješkoj sastale ekipe Rata i Grka.

 

Meč je okonlčan pobedom Rata rezultatom 2:1, ali je meč ostao u senci onoga što se dogodilo u samom finišu prvog poluvremena.

Nakon duela golmana domaće ekipe i napadača gostiju, tokom kojeg su se i njih dvojica pokoškali, nastala je opšta tuča na terenu u koju su se uključile i osobe sa tribina za koje se ne može reći da li su u pitanju navijači, ili čelnici klubova.

 

 

Kako ističe "Večernji.hr", nakon što su se strasti na terenu smirile, glavni sudija meča je pokazao crvene kartone vinovnicima ovog skandala, golmanu domaće ekipe i napadaču gostiju, ali je sasvim jasno da će i nacionalni savez reagovati na sve što je viđeno na terenu i da će drakonske kazne tek uslediti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading