SVOJE IME JE UPISAO U KLUPSKE ANALE: Napadač crveno-belih stigao do velikog jubileja - ovakvim ostvarenjem retko ko može da se pohvali!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač koji je gotovo celokupnu karijeru posvetio crveno-belim bojama.

SVOJE IME JE UPISAO U KLUPSKE ANALE: Napadač crveno-belih stigao do velikog jubileja - ovakvim ostvarenjem retko ko može da se pohvali!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Ube prethodnog vikenda su na stadionu "Dragan Džajić" savladali RFK Grafičar rezultatom 3:1 i u ovom momenut zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli prvoligaškog karavana.

 

Treći pogodak na susretu protiv beogradskih "grafosa" postigao je Igor Milanović koji je uoči susreta dobio poklon od strane kluba. Naime, Milanović je na susretu u Leskovcu koji je odigran prvog vikenda u mesecu novembru zabeležio svoj 200. nastup u crveno-belom dresu, a tim povodom mu je klub uručio uramljeni dres sa brojem 200.

Treba napomenuti da je Milanović član kluba sa Uba od 2018. godine, a i pre toga je u dva navrata nosio opremu kluba sa stadiona "Dragan Džajić".

Foto: FK Jedinstvo Ub

Igračka legenda FK Jedinstvo sa Uba - Igor Milanović

 

Dvadesetdevetogodišnji napadač je u aktuelnoj sezoni odigrao 11 mečeva i tom prilikom je bio strelac pet pogodaka, a na terenu je ukupno proveo 958 minuta.

Priliku da poboljša svoj ulinak imaće već u sredu 22. novembra kada će ekipa Jedinstva u zaostalom susretu 9. kola Prve lige Srbije dočekati OFK Vršac i biće to lepa prilika da domaćin sa nova tri boda načini još jedan korak ka samom vrhu tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading