GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Nakon uspešno okončanih kvalifikacija srpski reprezentativac iznenadio naciju! Karijeru nastavlja u Srbiji? (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativnim prvencem, kada je to bilo i najvažnije, najavio je konačni uspeh srpskog nacionalnog tima, a po okončanju meča zaintrigirao je navijače u Srbiji.

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Nakon uspešno okončanih kvalifikacija srpski reprezentativac iznenadio naciju! Karijeru nastavlja u Srbiji? (FOTO)

Foto: Starsport

Nakon perioda kada i nije bio standardna u dresu "orlova", Miloš Veljković ja zadobio poverenje selektora Dragana Stojkovića i tokom poslednjih šest reprezentativnim mečeva, čak u pet je bio na terenu svih 90 minuta.

 

Kada je to bilo i najvažnije, u poslednjem kvalifikacionom susretu za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, Veljković je svojim prvim reprezentativnim pogotkom "otključao bugarsku bravu" čime je i definitivno trasiran put "orlovima" ka završnici kontinentalnog takmičenja nakon gotovo četvrt veka.

Po okončanju susreta Veljković se na travi Gradskog stadiona Dubočica slikao sa šalom jedne od srpskih ekipa, a interesantno je da to nisu u pitanju Ni Crvena zvezda, ni Partizan.

Foto: FK Trstenik PPT

Miloš Veljković sa šalom FK Trstenik PPT

 

U pitanju je šal Fudbalskog kluba Trstenik PPT koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u Zoni Zapad i koji je prvi deo šampionata okončao na trećoj poziciji, ali se teško može očekivati da se Trsteničani uključe u borbu za vrh tabele, s obzirom da vodeća Morava 1918 iz Ćuprije ima čak 13 bodova prednosti.

Da podsetimo, Miloš Veljković je rođen u Bazelu gde je i počeo svoju igračku karijeru, da bi nakon dve i po godine provedene na Ostrvu, u februaru 2016. godine stigao u Verder iz Bremena čiji je i danas član.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading