BUKIRAJTE SVE HOTELE U NEMAČKOJ! Hit izjava Mitrogola zbog istorijskog USPEHA Srbije!

Autor:

Sport

19.11.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2024. godine u Nemačkoj, posle remija sa Bugarskom 2:2 (1:0) u Leskovcu.

BUKIRAJTE SVE HOTELE U NEMAČKOJ! Hit izjava Mitrogola zbog istorijskog USPEHA Srbije!

Foto: Republika.rs

aleksandar Mitrović

Posle velikih muka uspeli su fudbaleri Srbije da se plasiraju na dugo čekano Evropsko prvenstvo, pošto su uz velike muke izborili nerešen rezultat sa Bugarskom na leskovačkom stadionu "Dubočica".

Iako Aleksandar Mitrović nije zatresao protivničku mrežu, rekorder po broju golova u nacionalnom timu imao je nemerljiv doprinos, ne samo u ovoj nego i prethodnim mečevima, za odlazak u Nemačku.

Sumirao je utiske napadač Al Hilala i tom prilikom stigao da se malo našali:

Republika

Foto: Starsport

 

- Što bi rekao selektor, gledajte ove hotele, bukirajte po Nemačkoj. Šalu na stranu, sigurno, za mene koji sam 10 godina u reprezentaciji, uz one momente u Portugalu, najlepši trenutak u reprezentaciji, u fenomenalnoj atmosferi. Jedna teška, teška utakmica, više na psihičkom, nego na fizičkom nivou, aki uspeli smo. Stavili smlo sebe u situaciju da nam i bod igra, i što je najbitnije, uspeli smo da osvojimo taj bod i da odemo na Evropsko prvenstvo posle 24 godine. Siguran sam da ti pamtiš, i nadam se da ćeš uživati, Bože zdravlja, u narednom Evropskom prvenstvu. Mislim da je ova reprezentacija pokazala od čega je satkana. Ovo je treće veliko takmičenje na koje ide, plus smo bili prvi u Ligi nacija, tako da, jako lepi dani za srpski fudbal, i nadam se da će Srbija večeras umeti da zajedno sa nama proslavi ovaj veliki uspeh - rekao je Mitrović novinarima u Leskovcu.

"Sipao" je srpski napadač samo reči hvale za saigrače, kao i strelca izjednačujućeg gola Srđana Babića.

- Jesam, i odradio je fenomenalno. Mislim da ni ja ne bih tako odreagovao. Fenomenalan gol i on i Velja. To samo pokazuje koliko ova reprezentacija ima igrača koji mogu da reše utakmicu, kada ja, Tadić, Vlahović ne dajemo golove. Uvek neko drugi iskoči, i drago mi je zbog njega. Mnogi ljudi ne znaju da je on imao virus, i da nije trenirao nekoliko dana. Stisnuo je zube, odradio celu utakmicu, dao gol i jako mi je drago zbog njega - istakao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading