DŽAJIĆ ČESTITAO REPREZENTATIVCIMA PLASMAN NA EP! Srbija treba da ima navijače gde god da igra!

Autor:

Sport

19.11.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsdenik Fudbalskog saveza Srbije nije krio oduševljenje, zbog plasmana "orlova" na EP.

DŽAJIĆ ČESTITAO REPREZENTATIVCIMA PLASMAN NA EP! Srbija treba da ima navijače gde god da igra!

Foto: Starsport

Čekali su i dočekali navijači Srbije odlazak "orlova" na Evropsko prvenstvo, a najviše razloga za zadovoljstvo imao je predsednik FSS Dragan Džajić.

Najbolji srpski fudbaler 20 veka nije krio oduševljenje, posle remija sa Bugarskom u Leskovcu (2:2).

- Hvala lepo. Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide direktno na EURO. Ja sam rekao pre ovoga da neće biti lako, to se obistinilo, ali se sve završilo dobro i čestitam fudbalerima, stručnom štabu, šta je sada važno, da na EURU napravimo pomak u odnosu na SP i ono što se očekuje od srpskog fudbala. Mislim da srpski fudbal ima dobre igrače i da to može da bude još bolje nego što jeste u ovom trenutku. Verujem da će se raditi na tome i da će ljubitelji fudbala koji vole uspeh reprezentacije, da ćemo im doneti veće uspehe nego što je to bilo do sada. Moram da naglasim, ovakve utakmice su teške i psihološki, ali važno je i da narod koji dolazi da nas gleda, da stekne poverenje u tim koji imamo. Mi ćemo sigurno raditi na tome, da publika dolazi i daje još veću podršku - rekao je Džajić.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Džajić u prisustvu predsednika Vučića gleda meč u Leskovcu

Predsednik FSS je zadovoljan podrškom s tribina stadiona "Dubočica" i naglašava da bi "orlovi" trebalo da je imaju bilo gde da igraju utakmice.

- Bilo bi lepo da Srbija ima podršku kao što je to danas bilo. Znam da je tu bilo danas dosta dečaka i devojčica. Oni su napravili lepu atmosferu. Bilo bi lepo da svi drugi gradovi kada igra reprezentacija da podršku, tako bi i naša reprezentacija igrala odgovnornije i lepše - istakao je Dragan Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading