SLAVI SE TITULA JESENJEG PRVAKA: Sastav Budućnosti sa osam golova u mreži Crvenke potvrdio prvo mesto!

Autor:

Sport

19.11.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćih fudbalera.

SLAVI SE TITULA JESENJEG PRVAKA: Sastav Budućnosti sa osam golova u mreži Crvenke potvrdio prvo mesto!

Foto: FK Crvenka

U okviru 15. kola PFL-a Sombor ekipa Budućnosti (Parage) ugostila je sastav Crvenke, domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, dok su gosti bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Znali su domaći od prvog minuta da trijumfom mogu da overe titulu jesenjeg prvaka, i u visokom ritmu su zaigrali od samog starta protiv rivala koji je na ovaj duel došao sa deset fudbalera.

Na isteku trećeg minuta Nemanja Jelić je na oduševljenje domaćih igrača i navijača doveo Budućnost u prednost od 1:0, isti igrač je petnaestak minuta kasnije duplirao prednost svog tima.

Do odlaska na odmor publika je imala prilike da vidi još jedan gol, opet se zatresla mreža golmana Crvenke, Jokića, strelac za domaći sastav bio je Aleksandar Kovačević.

 

 

Drugi deo meča počeo je identično kao i prvi, na isteku 65. minuta gosti su zbog direktnog crvenog kartona Milošu Kerekešu ostali sa devet fudbalera u polju, što je olakšalo posao domaćim fudbalerima.

Mreža Crvenke zatresla se u još pet situacija tokom drugih 45 minuta, po dva puta pogađali su Jovan Stojković i Rista Pajkanović, dok je svoj het-trik overio pred kraj meča Nemanja Jelić, za konačnih 8:0.

Budućnost (Parage) - Crvenka 8:0 (3:0)

Budućnost: Dražić, Radaković, Pajkanović, S. Jelić (od 59' Kulić), Kovačević, N. Jelić, Stojković, Gajdobranski (od 46' Baćanov), Trivunović (od 54' Popov), Stokić, Jandrić

Crvenka: Jokić, Bošković, Ivić, Kerekeš, Vujnić, Subotić, Šakić, Zelić, Gostović, Babić 

Ovim trijumfom ekipa Budućnosti je stigla do titule jesenjeg prvaka, i zimsku pauzu će provesti sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, sastav Kulpina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading