SPEKTAKULARAN DUEL "GRADSKIH RIVALA": Mladost u Garevini slavila sa ubedljivih 6:0!

Autor:

Sport

19.11.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim nije uspeo da pronađe rešenje za totalnu ofanzivu rivala.

SPEKTAKULARAN DUEL "GRADSKIH RIVALA": Mladost u Garevini slavila sa ubedljivih 6:0!

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

U okviru 15. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Garevine ugostila je sastav Mladosti 1977, bio je ovo duel dva tima iz istog sela. Domaćin je u meč ušao sa osme pozicije, dok su gosti bili na drugom mestu u ligi.

Republika

"Gradski derbi" počeo je boljom igrom gostujućeg tima, i već nakon tri minuta igre izabranici Miloša Živkovića stigli su do prednosti. Probio je po desnoj strani Ignjatović, lopta je stigla do Nikole Savovića koji je smešta u mrežu, 1:0.

Pokušali su domaći da se trgnu, da zaprete golu rivala, ali su gosti ubrzo opet savladali golmana Garevine, Ćurića. Miloš Marković je sa nekih 30-tak metara postigao evrogol, za opšte oduševljenje navijača Mladosti, 2:0. 

Kontrolisali su gosti utakmicu u tim trenucima, napadali su po bokovima i do kraja poluvremena su još dva puta menjali rezultat. Prvo je Nemanja Planiničić probio po levoj strani, prošao je par protivničkih fudbalera i u situaciji 1 na 1 sa golmanom šalje loptu u dalji ugao, 3:0. Desetak minuta kasnije, najbolji strelac lige, Filip Ignjatović postavlja konačnih 4:0 nakon 45 minuta igre. 

Republika

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Kolektiv Mladosti

Drugi deo meča počeo je u gotovo identično kao prvi, posed je bio na strani Mladosti, stvarali su prilike na polovini rivala i uspevali su i da iskoriste iste. U 57. minutu možda i najbolji igrač na terenu, Planiničić postiže svoj drugi gol, peti timski, 5:0. 

Par minuta kasnije rezervista Predrag Zdravić postavlja ispostaviće se konačnih 6:0 u korist Mladosti. U poslednjih dvadeset minuta gosti su se malo opustili, domaći su imali par prilika na polovini rivala, ali je mreža golmana Savovića ostala netaknuta.

Garevina - Mladost 1977 0:6 (0:4)

Garevina: Ćurić, Vuletić, Kaplarević (od 46' Mihajlović), Toskić, Petković (od 80' Drulović), Petrović, Savović, Tatić, Ristić, Pajić (od 80' Ivanović), Karajović (od 60' Nedeljić)

Mladost 1977: M. Savović, Obradović, Todorović, Savić, N. Savović (od 55' P. Zdravić), Planiničić, Marković (od 82' Radovanović), Ignjatović, Šaronjić (od 55' S. Zdravić), Kostadinović (od 82' Spasić), Obradović 

Šef stručnog štaba Mladosti nakon meča poručio je:

Zadovoljan sam današnjom pobedom i generalno igrom svoje ekipe. Igrači su odradili odličan posao i tačno odradili ono sto sam tražio od njih maksimalno su ispoštovali svaku moju taktičku zamisao.Okrećemo se narednoj utakmici i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu!

Ovim trijumfom ekipa Mladosti je stigla do prve pozicije na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali i meč manje u odnosu na njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading