TANKOSIĆ HEROJ ČELAREVA: Fudbaleri Rusina nisu uspeli da savladaju golmana domaćih, a onda je stigla kazna na drugoj strani! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan trijumf ČSK-a!

TANKOSIĆ HEROJ ČELAREVA: Fudbaleri Rusina nisu uspeli da savladaju golmana domaćih, a onda je stigla kazna na drugoj strani! (VIDEO)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

U okviru 15. kola PFL-a Sombor ekipa ČSK Pivare iz Čelareva ugostila je sastav Rusina iz Ruskog Krstura. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije i 13 osvojenih bodova, dok su gosti sa dva boda manje bili na 13. mestu u ligi.

Republika

Gosti su na ovaj meč došli sa samo 11 igrača u protokolu, ali ih to nije sprečilo da velikom borbom i trudom na terenu od prvog minuta krenu po bodove u Čelarevu.

Gubili su domaći fudbaleri lopte, gosti su to koristili, brzo su prenosili posed na protivničkoj polovini i u par navrata su na velika iskušenja stavljali golmana Tankosića, koji je krajnjim naporima uspevao da održi rezultat na 0:0. Mogao je Rusin da vodi na poluvremenu, po prikazanoj igri možda je i trebao, ali do toga ipak nije došlo. 

Drugi deo meča počinje ravnopravnom igrom, detalj koji je izgleda prelomio dalji tok utakmice odigrao se u 54. minutu kada je nakon prodora Zorića jedan od fudbalera Rusina igrao rukom, penal za ČSK. Siguran sa "kreča" bio je Aleksandar Jovanić, 1:0 za domaći tim. 

 

 

Ohrabrili su se domaći u tim trenucima, napadali su rivala, ali i fudbaleri Rusina nisu pali, pokušavali su da dođu do izjednačenja, ali je ČSK uspeo da odbije sve nalete i da duplira prednost. Igrao se 71. minut kada je Milanov sa golom spojio Vukašina Pilipovića, 2:0. Samo tri minuta kasnije Pilipović u ulozi asistenta, a egzekucija je pripala Stefanu Miloševiću, 3:0. 

Pao je ritam meča, domaći su polako krenuli sa izmenama, dok su gosti izmoreni pokušavali da urade nešto na terenu, međutim uspeli su da pred sam kraj ublaže poraz. U 90. minutu Andrej Malacko pogodio je za konačnih 3:1. 

ČSK Pivara (Čelarevo) - Rusin (Ruski Krstur) 3:1 (0:0)

ČSK Pivara: Tankosić, Đumić (od 88' Marković), Vulević, Zorić (od 88' Stevanović), Erak (od 79' Labus), Pilipović (od 76' Majstorović), Milanov, Jovanić, Kecman, Šoven, Milošević

Rusin: Nađ, Toma, Holik, Hrnjčar, Pavlović, Vujović, Popović, Arojević, Sajanković, Malacko, Černok

Nakon ovog rezutlat ČSK je napredovao na tabeli, i zimsku pauzu će provesti na 11. poziciji, dok je Rusin trenutno na 14. mestu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading