"OPTIČARI" PREUZELI LIDERSKU POZICIJU: Teleoptik nakon pobede nad Jedinstvom čeka ishod sutrašnjeg derbija!

Autor:

Sport

18.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Zemuna može do titule jesenjeg prvaka, ako dođe do povoljnog rezultata po njih u duelu između Zvezdare i Zemuna.

"OPTIČARI" PREUZELI LIDERSKU POZICIJU: Teleoptik nakon pobede nad Jedinstvom čeka ishod sutrašnjeg derbija!

Foto: printskrin/FSB

U okviru 15. kola Srpske lige Beograd ekipa Teleoptika ugostila je sastav Jedinstva iz Surčina, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije na tabeli, dok su gosti bili na osmom mestu.

Republika

Od samog starta meča domaći su preuzeli posed, i po prikazanom gosti su to svesno prihvatili, i svoju šansu su čekali iz brzih promena poseda. Nakon par prilika, zatresla se mreža Jedinstva.

Igrao se 21. minut kada je Marko Borović proturio loptu do imenjaka Lekića, koji iz prve šutira, golman Jedinstva, Milovanović uspeva da ukroti prvi udarac, ali se odbitak vraća Lekiću koji postiže gol za 1:0.

Otvorili su se gosti od primljenog gola, zaigrali su dosta bolje na polovini rivala, i stvorili su par prilika za izjednačenje, međutim sreća nije bila na njihovoj strani, na odmor se otišlo rezultatom 1:0 u korist Teleoptika. 

Republika

Foto: printskrin/FSB

Detalj sa meča

Uvodni minuti nastavka meča pripali su domaćem sastavu, ali su svi udarci išli van okvira gola. Na istkeu sat vremena igre Lekić je imao priliku da sa "kreča" duplira prednost Teleoptika, ali je Milovanović uspeo da spreči pogodak. 

U poslednjih dvadesetak minuta igralo se totalno otvoreno, prilika je bilo na obe strane, ali su mreže ostale mirne sve do zaustavnog vremena, kada je viđen drugi gol na meču. Nakon brze promene poseda i istrčavanja rezerviste Čalića, na povratnu loptu odlično reaguje još jedan igrač sa klupe, mladi Mihajlo Isailović, za konačnih 2:0 u korist Teleoptika. 

Teleoptik - Jedinstvo (Surčin) 2:0 (1:0)

Teleoptik: Mihajlović, Đorđević, Stanković, Radojević, Borović (od 81' Bogosavljević), Petrović (od 81' Isailović), Miladinović (od 46' Đurić), Knežević (od 54' Ćalić), Cvetojević, Čermelj

Jedinstvo: Milovanović, Cvetković, Stanić (od 70' Mićić), Dimitrijević (od 60' Ranković), Maksimović, Mitrović, Sekulić, Puzović, Broćeta, Hebilji, Vranešević (od 88' Bačanin)

Ovim trijumfom Teleoptik će barem do sutra sigurno biti na prvoj poziciji na tabeli, a da li će i zimsku pauzu provesti na tom mestu dobićemo odgovor nakon sutrašnjeg duela Zvezdare i Zemuna. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading