DVA GOLA, BODOVI NA POLA, DIVOŠU JESENJA TITULA: Remi u Pećincima obradovao ekipu Hajduka!

Autor:

Sport

18.11.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda i Jedinstvo polusezonu završavaju podelom bodova.

DVA GOLA, BODOVI NA POLA, DIVOŠU JESENJA TITULA: Remi u Pećincima obradovao ekipu Hajduka!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

U okviru 15. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Slobode iz Donjeg Tovarnika ugostila je sastav Jedinstva iz Rumenke, domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije (35 osvojenih bodova), dok su gosti sa jednim bodom manje bili na trećem mestu na tabeli.

Republika

Vremenski uslovi na stadionu Donjeg Srema u Pećincima nisu bili idealni, ali su fudbaleri morali da se prilagode. Uvodni minuti pripali su gostujućim igračima, ali se na isteku 11. minuta radovala domaća publika. Nakon dosuđen kaznenog udarca sa 11 metara, isti je u gol pretvorio kapiten Miloš Josimov, 1:0 za Slobodu. 

Primljeni gol je uspeo da poremeti igru Jedinstva, ali kako je vreme odmicalo, tako je tim iz Rumenke bio sve konkretniji na polovini rivala. Na centaršut Trpčevića najbolje se snalazi Marko Janjić koji pogađa za 1:1, to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. 

Drugi deo meča bio je gotovo izjednačen, bilo je trenutaka kada su gosti dominirali na terenu, ali su isto tako i domaći imali svoj period dobre igre. Imao je tim iz Rumenke odličnu priliku da povede po prvi put, ali zbog neodlučnosti istu nije iskoristio, a ubrzo je stigla i kazna na drugoj strani. Petar Barić se upisuje u listu strelaca, 2:1 za Slobodu. 

Krenuli su gosti u tim trenucima u totalnu ofanzivu, napadali su iz svih pozicija, i ubrzo su stigli do izjednačenja. Janjić je svojim drugim pogotkom poravnao rezultat, a ispostaviće se da je njegov gol bio i poslednji na ovom meču, 2:2. 

Sloboda (Donji Tovarnik) - Jedinstvo (Rumenka) 2:2 (1:1)

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Josimov, Barić, Milojević, Petrović, Janković, Đuričić, Stojanović, Perović

Jedinstvo: Tojzan, Šavija, Jelić, Balaš, Topić, Papović, Samardžić, Janjić, Ivan, Bošnjak, Trpčević 

 Situacija na tabeli se nakon ovog remija nije menjala za ova dva tima, i dalje su na svojim pozicijama i zaostaju za liderom jedan, odnosno dva boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading