BRAVO MILOŠE! OVAKO je Veljković doveo "orlove" u PREDNOST!(VIDEO)

Autor:

Sport

19.11.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan početak meča.

BRAVO MILOŠE! OVAKO je Veljković doveo "orlove" u PREDNOST!(VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije u Leskovcu igra odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Protivnik je reprezentacija Bugarske, a trenutni rezultat je 1:0 za "orlove".

Krenulo je izuzetno za naš nacionalni tim, pošto je već nakon 17. minuta fudbala mrežu gostiju zatresao Miloš Veljković!


Gudelj je bio najviši posle kornera, golman je uspeo da odbrani uz pomoć prečke, ali je lopta pala kod Veljkovića koji je uspeo da ubaci loptu u mrežu iako je jedan bugarski defanzivac pokušao da je izbaci sa gol linije – 1:0.

 

Krenulo je izuzetno za naš nacionalni tim, pošto je već nakon 17. minuta fudbala mrežu gostiju zatresao Miloš Veljković! Gudelj je bio najviši posle kornera, golman je uspeo da odbrani uz pomoć prečke, ali je lopta pala kod Veljkovića koji je uspeo da ubaci loptu u mrežu iako je jedan bugarski defanzivac pokušao da je izbaci sa gol linije – 1:0.

 

Samo da "orlovi" ovako nastave i uslediće veliko slavlje na prelepom stadionu u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading