"ĐILAS BI DA MENJA NARODNU VOLJU I DA UREĐUJE MEDIJE U SRBIJI"! Jovanov se oglasio: Odbija da prihvati SOPSTVENU ODGOVORNOST, ponaša se poput razmaženog derišta!

Autor:

Vesti

29.12.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svu ovu halabuku Dragan Đilas pravi iz samo jednog razloga – da se ne bi pričalo o njegovoj nesposobnosti i kukavičluku. Što je veća halabuka, to je manje pitanja."

"ĐILAS BI DA MENJA NARODNU VOLJU I DA UREĐUJE MEDIJE U SRBIJI"! Jovanov se oglasio: Odbija da prihvati SOPSTVENU ODGOVORNOST, ponaša se poput razmaženog derišta!

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Dragan Đilas bi da svi mediji u Srbiji izveštavaju kao jegovi i Šolakovi, kaže Milenko Jovanov, član predsedništva SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Pored toga što bi ulicom da menja narodnu volju, Dragan Đilas bi i da uređuje sve medije u Srbiji. Niko, dakle, ne sme da napiše da ima informaciju da će nasilnici da ponove nasilje. Zašto? Zar nismo svojim očima videli Đilasove pristalice kako demoliraju Skupštinu grada Beograda? Zar nismo svojim ušima čuli Srđana Milivojevića, Miroslava Aleksića i Ćutu da pozivaju okupljene da zauzmu zgrade državnih organa?

Đilas bi da svi mediji izveštavaju kao njegovi i Šolakovi i da kažu da je kriva policija što bandi provalnika nije dozvolila da provali u Skupštinu grada Beograda, da su pomahnitali nasilnici zapravo deca cveća i hipi aktivisti željni mira, a da su kamenice, cevi i motke same poletele na policiju, verovatno delovanjem neke natprirodne sile.

I ne samo to. Nakon uređivanja medija, Đilas bi verovatno terao i narod da veruje njemu, njegovim i Šolakovim medijima i njihovim propagandnim kerberima, a ne svojim očima i ušima.

Svu ovu halabuku Dragan Đilas pravi iz samo jednog razloga – da se ne bi pričalo o njegovoj nesposobnosti i kukavičluku. Što je veća halabuka, to je manje pitanja.

Jer, da te halabuke nema, Đilas bi morao da se nađe pred svojim pristalicama i objasni im kako je uspeo da izgubi izbore uz neviđenu propagandu njegovih i Šolakovih medija, uz pomoć angažovanih javnih ličnosti, ogromnog novca kojim raspolaže i mašinskog mozga kojim se hvali. I to ne samo ove poslednje, jer, uz sve navedeno, već jedanaest godina nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet, a kamoli nešto više.

Umesto mahanja naslovnim stranama novina da bi halabučio, Đilas bi morao da ode u nadležno tužilaštvo, gde bi najzad preuzeo odgovornost i sam se prijavio da odgovara za demoliranje Skupštine grada Beograda, bez obzira što su nasilje sprovodili drugi dok se on junački sklonio negde na bezbedno, ali dovoljno blizu da, ako nasilje i napad na policiju daju neki rezultat, pobedonosno stane u prvi red.- 

BONUS VIDEO:

Pošto, poput razmaženog derišta, iako je u šestoj deceniji života, Dragan Đilas odbija da prihvati sopstvenu odgovornost i odgovorne traži svuda oko sebe. I histerično traži, opet kao razmaženo derište, da mu neko pokloni ono što ničim nije zaslužio.

I ne bi tu bilo nikakvih problema da on i ostali sa njegove liste, svoje pristalice nisu toliko radikalizovali i ekstremizovali, da su počeli da ruše i demoliraju po Srbiji ne bi li se tako dočepali vlasti. E, taj film neće gledati, niti će nasiljem postići ono što nisu na izborima.

I što pre to shvate, što se pre pogledaju u ogledalo i u odrazu vide uzroke svojih poraza, pre će imati šansu nešto da promene. Do tada, neka rade šta hoće, ali ne tako što će uništavati i lomiti Srbiju da bi gurnuli pod tepih svoje neznanje, lenjost i nesposobnost. Ta se predstava u Srbiji neće igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

29.12.2023 13:11

Narod je jasno rekao na izborima da ne zeli opoziciju.

Andjela

29.12.2023 13:13

Volja nardoda jasno je izneta kroz izbore i to opozicija konacno mora da prihvati.

Mira

29.12.2023 13:15

Opozicija bi konacno trebala da prihvati volju naroda.

Mirko

29.12.2023 13:16

Odgovorni i prisebni ljudi kakvih gotovo da nema medju opozicijom bi priznali i prihvatili poraz.