LICEMERJE DRAGANA ĐILASA PREVAZILAZI SVE GRANICE! Mariniku Tepić predstavlja kao MUČENICU, a kada je Tomislav Nikolić štrajkovao 2011. godine - OVAKO JE GOVORIO!

Autor: D.B.

Vesti

28.12.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan od dokaza koliko je opozicija, na čelu sa Draganom Đilasom licemerna, i bez političkih ideja.

LICEMERJE DRAGANA ĐILASA PREVAZILAZI SVE GRANICE! Mariniku Tepić predstavlja kao MUČENICU, a kada je Tomislav Nikolić štrajkovao 2011. godine - OVAKO JE GOVORIO!

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži

Reakcija Dragana Đilasa na štrajk glađu Marinike Tepić izazvala je dosta pažnje javnosti. U snimku koji je obišao društvene mreže, Đilas emotivno govori o štrajku glađu svoje stranačke koleginice, ističući potencijalne zdravstvene posledice koje on može prouzrokovati. Ovakav pristup je izazvao poređenje sa njegovom reakcijom na sličan potez Tomislava Nikolića 2011. godine.

Đilasova reakcija na Nikolićev štrajk glađu

Pamćenje građana Srbije seže unazad desetak godina, kada je Dragan Đilas reagovao na štrajk glađu Tomislava Nikolića. Tada je Đilas oštro kritikovao Nikolićevu odluku, nazivajući je cirkusom i pozorišnom predstavom. Posebno je istakao odgovornost Nikolićevih saradnika u sprečavanju ovakvih ekstremnih poteza.


Jasna kontrastnost u Đilasovim reakcijama na štrajk glađu Nikolića i Tepićeve izaziva diskusiju o političkim stavovima i postupcima. Dok je pre deset godina kritikovao Nikolića, sada se emotivno angažuje u podršci Mariniki Tepić, predstavljajući je kao mučenicu.

Ovo jasno pokazuje promenu u političkom stavu i pristupu Dragana Đilasa tokom proteklih godina. S obzirom na kontroverze i polarizaciju mišljenja koje izaziva, ovakve promene u reakcijama političara dodatno podstiču javnu raspravu o njihovim postupcima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Nenad

28.12.2023 12:59

Djilas je najveći egojista i djavo.

Alen

28.12.2023 13:02

Đilasu je mučenica Tepićeva, a Nikolić cirkus? Izgleda да pravda zavisi o boje stranke, svašta.

Alex23

28.12.2023 13:03

Đilasove izjave su kameleon na političkoj sceni - menja boje prema struji vetra. Јеdnom borac za ljudska prava, drugi put kritičar spektakla...kako ga bre nije sramota?

Caki

28.12.2023 13:04

Dok za Tepićevu gladovanje plače kamere, za Nikolića je to bila predstava; dvostruki standardi Dragana Đilasa, večna predstava za one s pravom kartom.