NESTAO MIRZA IZ ZENICE: Poslednji put viđen ispored restorana na Smetovima!

Autor:

Svet

28.12.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored pripadnika MUP-a ZDK i GSS Zenica, u potragu su se uključili i pripadnici samostalnih službi pri CZ Grada Zenica.

NESTAO MIRZA IZ ZENICE: Poslednji put viđen ispored restorana na Smetovima!

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/gsszenica?__tn__=-UC*F

Na Smetovima kod Zenice, od sinoć traje intenzivna potraga za mladićem Mirzom Vučkićem (30), čiji je nestanak prijavljen policiji. Pripadnici Gorske službe spašavanja Zenica uložili su maksimalne napore kako bi pronašli mladića, čiji je nestanak prijavljen od strane prijatelja Policijskoj stanici Crkvice.

Prema saznanjima, Zeničanin je poslednji put viđen ispred restorana na Smetovima, kako ide u pravcu izviđačkog doma. Od tog trenutka, gubi mu se svaki trag. Za nestalim Zeničaninom prvobitno su tragali pripadnici GSS Zenica, kao i pas Atos. Na teren je izašao i Mirza Husetić, komandant Štaba civilne zaštite Grada Zenica, dok su se u potragu uključili i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Pored pripadnika MUP-a ZDK i GSS Zenica, u potragu su se uključili i pripadnici samostalnih službi pri CZ Grada Zenica. Ova koordinisana akcija pokazuje ozbiljnost i angažovanost svih nadležnih službi u naporima da se pronađe nestali mladić.

Nestanak Mirze Vučkića izazvao je zabrinutost među građanima Zenice, te je i lokalna zajednica aktivno uključena u potragu. Apeli za pomoć u pronalaženju mladića šire se društvenim mrežama, a građani pružaju podršku i informacije koje mogu pomoći u traganju.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/gsszenica?__tn__=-UC*F

Mirza Vukčić

 

Iz zeničke policije su rekli za Avaz kako su se u potragu za nestalim Zeničaninom uključili i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Pozivamo sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestalom Mirzi Vučkiću da se jave nadležnim službama i pomognu u traganju. Svaka informacija može biti od velike važnosti u ovoj teškoj situaciji, a zajedničkim naporima možemo doprineti pronalasku mladića.

Potraga za Mirzom Vučkićem nastavlja se i nadamo se da će uz angažovanost svih službi i podršku zajednice biti uspešno pronađen i vraćen svojoj porodici. Ostanimo solidarni i podržimo napore u traganju za nestalim Zeničaninom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading