ŠMAJSEROM PUCAO DETETU U KIČMU! Scene strave na ulici Zenice - dečak upao u ŠOK, izgubio ogromne količine krvi!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

28.12.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjavanje maloletnog dečaka u Dolači kod Zenice.

ŠMAJSEROM PUCAO DETETU U KIČMU! Scene strave na ulici Zenice - dečak upao u ŠOK, izgubio ogromne količine krvi!

Foto: Profimedia

Policija BiH

U naselju Dolača kod Zenice sinoć se dogodio tragičan incident koji je rezultirao teškim ranjavanjem 16-godišnjeg dečaka.

Prema rečima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), dečak je ranjen hicem iz šmajsera od strane svog druga u odsustvu roditelja.


Incident je izazvao ozbiljne posledice po život mladog dečaka. Prema prvim informacijama, dečak je igrajući se s puškom slučajno opalio hitac u zid, koji se odbio i nesrećno pogodio njegovog druga u leđa. Povređeni 16-godišnjak je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, ali zbog teškog zdravstvenog stanja hitno je prebačen u Sarajevo.

Povređeni dečak je zadobio teške telesne povrede, životno ugrožavajuće, usled čega je prevezen na UKC Sarajevo. Metak je pogodio dečaka u kičmu, što je rezultiralo gubitkom velike količine krvi. Situacija je dodatno pogoršana kada je dečak pao u šok i izgubio osećaj u nogama, što je zahtevalo hitnu intervenciju i prebacivanje u Sarajevo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading