OTKRIVENA DOSAD NEOBJAVLJENA SUMA! Evo koliko organizatore košta dolazak Novaka na turnire!

Autor:

Sport

28.12.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cifra uopšte nije zanemarljiva, čelnici takmičenja moraju dobro da se "isprse".

OTKRIVENA DOSAD NEOBJAVLJENA SUMA! Evo koliko organizatore košta dolazak Novaka na turnire!

Foto: star sport

Jutros je osvanula vest da je Novak Đoković zvanično najbolji sportista sveta po francuskom Lekipu, dok i ostatak planete deli mišljenje kako je srpski teniser apsolutni GOAT u "belom sportu".

Gotovo sve trofeje osvojio je tokom blistave karijere Nole, uključivši rekordna 24 Grend slema, dok samim pojvaljivanjem na različitim turnirima Srbin donosi ogromnu reklamu organizatorima.

Zato i ne treba da čudi činjenica da je sam dolazak srpskog asa na turnire "papreno plaćen", a kako saznaje "Kurir", cifra koju organizatori turnira moraju da izdvoje za pojavljivanje Novaka na turniru je izuzetno velika.

Republika

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Novak Đoković

Ko želi da na njegovom turniru učestvuje i Novak Đoković, moraće da izdvoji najmanje 1.000.000 evra, ali ta cifra varira i može da bude znatno povećana.

Podrazumeva se da novac nije jedina stvar koja mora da se ispuni i Đoković turnire na kojima učestvuje bira i prema kvalitetu, organizaciji, datumu u kom je takmičenje na programu i mnogim drugim stavkama.

Podsetimo, prvi reket sveta je u sredu igrao egzibicioni meč u Rijadu, ali je poražen od najvećeg rivala u borbi za tron ATP liste, Španca Karlosa Alkaraza, da bi već danas stigao u Australiju, gde ga očekuje učešće za selekciju Srbije na Junajted kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading