SUPRUG ŽELI DA NAZOVE ĆERKU PO MRTVOJ MAČKI: Ali, tu nije kraj BIZARNOSTI - jedno će vam još više PREVRNUTI ŽELUDAC

Autor: N.J.

Lifestyle

28.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije sigurna kako da ispravi situaciju.

SUPRUG ŽELI DA NAZOVE ĆERKU PO MRTVOJ MAČKI: Ali, tu nije kraj BIZARNOSTI - jedno će vam još više PREVRNUTI ŽELUDAC

Foto: Shutterstock

Žena se nervira

Trudnica se obratila na internetu za savet nakon svađe s partnerom oko imena njihove nerođene ćerke. Par se našao u škripcu jer suprug odbija da odustane od svog "savršenog" izbora imena za bebu, uprkos tome što se njegovoj ženi to ne sviđa.

Buduća mama je nakon toga na Redditu podelila svoju dilemu, objašnjavajući da je ime koje je u pitanju - Zoe. Sada, znamo šta mislite, ovo ime deluje lepo.

Teško da je to loš izbor, u poređenju sa drugima koje smo čuli, ali tu je nešto više.

27-godišnja supruga objašnjava da nije oduševljena imenom Zoe jer je tako njen suprug nazvao svoju mačku, koja je u međuvremenu uginula. Da stvar bude gora, bila je to mačka koju je delio s bivšom.

- Zoe je ime mačke mog muža koja je umrla kad smo tek počeli da izlazimo. I ne samo to, mačka je bila poklon bivše devojke o kojoj su nameravali zajedno da se brinu. Kad su raskinuli, imali su "zajedničko vlasništvo" sve dok ona nije umrla - rekla je, a prenosi "Metro".

Foto: Shutterstock

Žena saznala da muž želi da nazove ćerku po kućnom ljubimci

Tvrdi da je svom suprugu nežno rekla da ne želi njihovu ćerku da nazove po mrtvoj mački.

- Rekao mi je da razmislim o tome, obrazlažući da odgovara našim kriterijumima (kratka imena, slatka, jedinstvena tako da je niko drugi u njenom razredu neće imati, ali ne toliko jedinstvena da ljudi neće znati kako to da izgovore) i mačku Zoe smatrao je svojom ćerkom. U šali sam odgovorila: "Znači, želiš naše dete nazvati po svom detetu iz prošlog braka?" Nije se nasmejao. Umesto toga, zauzeo je obrambenu poziciju. Rekao je da nije tako. Rekla sam da mi se baš i ne sviđa ideja da našu ćerku nazovemo po nečemu što je on povezivao sa svojom poslednjom vezom. Počele su da mu suze oči, verovatno jer je razmišljao o mrtvom ljubimcu. Zatim je odgovorio: "Dobro, to je tvoje dete. Nazovi ga kako god hoćeš".

Od ovog razgovora buduća mama se pita greši li ili je previše tvrdoglava. Tvrdi da njen suprug više "ne mari" za predloge imena za bebu i da nije sigurna kako da ispravi situaciju.

Neki smatraju da je njegovo ponašanje problematično i čudno, dok drugi tvrde da je vreme da idu u savetovalište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

28.12.2023 19:02

On i bivša su toliko dobro brinuli o mački da je jadna umrla brzom brzinom.