KOMŠIJA SE DVE GODINE ČUDNO PONAŠAO PREMA MENI: Kada je ISTINA isplivala na videlo, nisam mogla da dođem sebi od SRAMOTE!

Autor: N.J.

Lifestyle

20.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbunjena je njegovim čudnim ponašanjem.

KOMŠIJA SE DVE GODINE ČUDNO PONAŠAO PREMA MENI: Kada je ISTINA isplivala na videlo, nisam mogla da dođem sebi od SRAMOTE!

Foto: Shutterstock

Odnos sa komšijama nije uvek idiličan. Kada u vaš komšiluk dođu neki novi ljudi, ne uspevamo sa svima da održimo komunikaciju na zadovoljavajuć način. Svi smo različiti i to je negde i logično. Zato, pokušaji da se slažete sa svojim novim komšijama nisu uvek laki.

Pogotovo je teško ako oni nisu voljni da sarađuju sa vama ili ne izgledaju zainteresovano bar da budu pristojni kada se sretnete.

Ali, jedna žena je ostala ozbiljno zbunjena kada se muškarac uselio u kuću niz njenu ulicu, jer iako je u početku bio dobar prema njoj, njegovo prijateljsko držanje nije potrajalo i postao je hladan i agresivan. Žena je opisala muškarca kao nekog ko ima dugu svetlu kosu i crno - belog psa. Rekla je da ga je prvi put srela dok je šetao svog psa i da je delovao "veoma prijateljski", kao i njegov ljubimac. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, muškarac ju je "mračno" pogledao dok su se mimoilazili na ulici, a i njegov pas je delovao agresivnije, piše "Miror".

Foto: Shutterstock

Odnos sa komšijama nije uvek idiličan

U objavi na Redditu, objasnila je šta se dogodilo.

- Ova promena nastavlja da se dešava u naredne dve godine. Jednog dana je fin i njegov pas je bio dobar, sledećeg je užas i njegov pas je besan. U jednom trenutku njegov pas se skida sa povodca i on napada mog. Viče na mene zbog toga i odbija da dođe po psa. Od ovog trenutka, moj ljubimac se ponaša izuzetno uznemireno kada vidi kako njegov pas laje. Čudno, oseća se dobro kada vidi njegovog psa smirenog. Ne shvatam ovo. To se dešava nekoliko puta, sve dok se ja ne unervozim kada izlazim i kada on ili njegov pas nisu napolju.

Žena nije znala o čemu se tu radi sve dok nedavno nije razgovarala sa osobom koja je vlasnica kuće koju komšija iznajmljuje. Kada je ženi rekla koliko je "čudno" ponašanje muškarca, odgovorila je "Koji?" jer se zapravo radilo o dve osobe. Komšija je imao jednojajčanog blizanca, za koga ona nije znala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading