KAMPACO NA SRPSKOM, DONČIĆ NA ŠPANSKOM: Argentinac ODUŠEVLJEN povratkom u Beograd, Slovenac se pita KAKO?!

Autor:

Sport

20.12.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna prepiska dva čoveka kojima su crveno-beli u srcu.

KAMPACO NA SRPSKOM, DONČIĆ NA ŠPANSKOM: Argentinac ODUŠEVLJEN povratkom u Beograd, Slovenac se pita KAKO?!

Foto: printskrin/vikipedia

Jedna od retkih stvari koja je mogla da raduje navijače crveno-belih sinoć jeste povratak Fakunda Kampaca u Beograd.

Možda ni sam povratak ne bi bio toliko emotivan, da Delijama ovakav Argentinac pun emocija nije došao u trenutku kada se čini kao da stranci ne "osećaju" klub (slučaj Šabaz Nejpir). Kampaco je mnogo pre početka meča izašao na parket u Areni i prihvatio je zahteve svih mališana, kao i onih starijih.

Bio je voljan da svakome izađe u susret, da se fotografiše sa svima, ali i da "poštedi" crveno-bele partijom ispod svojih proseka.

Bivši plejmejker crveno-belih koji je ubrzo svojim zalaganjem na terenu ušao u srca svih Zvezdaša, pre meča je dobio poklon od stručnog štaba beogradskog kluba.

- Hvala na prelepom dočeku. Bilo je lepo videti vas sve – napisao je Argentinac u opisu objave na srpskom jeziku uz crveno-bele emotikone.

Fakundova objava je izazvala reakcije mnogobrojne zvezdaške javnosti, a na nju je reagovao i košarkaš Dalasa Luka Dončić koji je poznat po tome što prati sve aktuelnosti vezane za crveno-bele, te na španskom jeziku upitao Kampaca “ko mu je pomogao u prevodu” prilikom pisanja.

Inače, njih dvojica su zajedno nastupali za Real Madrid u periodu 2015-2018.

Kampaco je sinoć zabeležio samo skromnih tri poena i dve asistencije protiv bivšeg kluba. Lošiji učinak ove sezone u Evroligi imao je samo u uvodnom kolu protiv Baskonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading