PROŠLA KROZ PAKAO MALČANSKOG BERBERINA, A EVO ŠTA JE DANAS SA MALOM MONIKOM! Njena majka posle četiri godine kroz suze progovorila o surovoj sudbini ćerke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri godine nakon stravičnog zločina, ovaj dan donosi bolno sećanje na celokupnu agoniju kroz koju je porodica Karimanović prošla, ali mala Monika nakon što je spasena iz kandži Malčanskog berberina, danas je dobro. Za portal Republika.rs oglasile se njena majka, kroz suze je ispričala kako su danas posle svega.

PROŠLA KROZ PAKAO MALČANSKOG BERBERINA, A EVO ŠTA JE DANAS SA MALOM MONIKOM! Njena majka posle četiri godine kroz suze progovorila o surovoj sudbini ćerke!

Foto: Privatna arhiva

Danas je tačno četiri godine od zločina koji je potresao i podigao celu Srbiju na noge. Tog 20. decembra 2019. godine, mala Monika Karimanović oteta je na putu do škole, kada joj je put preprečio monstrum Ninoslav Jovanović iz Malče, poznatiji kao Malčanski berberin.

Porodica Karimanović danima nije imala pojma šta im se dešava sa ćerkom, molili su Boga da se odnekud pojavi živa i zdrava, ni slutili nisu da je upala u kandže najvećeg monstruma kojeg je tada Srbija imala.

Ekipa portala Republika.rs stupila je u kontakt sa porodicom male Monike, proverili smo kako je danas devojčica, četiri godine nakon pakla kroz koji je prošla sa sama 12 godina.

- Danas je taj dan... Nemam snage da se vraćam na sve ono, mnogo je teško. Trudimo se da ne pominjemo, sve je to iza nas, daj Bože da se zaboravi, ali teško je, ne može se zaboraviti lice tog monstruma - rekla je Aleksandra.

Mediji su danima izveštavali o ovom slučaju koji je potresao Srbiju, porodica Karimanović nadala se samo dobrim vestima, da se njihova Monika vrati živa.

I sada, četiri godine nakon stravičnog i monstruoznog zločina, ovaj dan donosi bolno sećanje na celokupnu agoniju kroz koju su prošli.

Dobra vest je da je Monika danas lepa, srećna i zdrava devojčica. Sva loša sećanja su iza nje, a kako kaže njena majka, trude se da sve loše što je bilo pošalju u zaborav, iako je borba teška.

- Monika je danas dobro, sad već ima 16 godina, ide u srednju školu. Trudimo se da ne mislimo na to, ali ne može da se zaboravi. Danas nismo spominjali uopšte to što se desilo, ali njoj je urezan ovaj dan zauvek. Prošle godine je rekla nešto što nikada neću zaboraviti "Da li mogu da zamenim ovaj mesec sa bilo kojim drugim", ta prošla godina je bila previše - podelila je kroz suze Monikina majka za portal Republika.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

S obzirom na to da region već dugo trese još jedan stravični zločin u kojem je nastradala mala Vanja Gjorčevska iz Makedonije, ova hrabra majka osvrnula se i na to, deleći tugu sa Vanjinom majkom koja trenutno prolazi kroz pakao.

- Monstrumi su nadvladali, plašimo se za svu našu decu, ne znam šta bih rekla. Toliko smo bili uznemireni kada smo čuli za malu Vanjicu iz Makedonije, sve nas je podsetilo na one dane kada smo mi prolazili kroz to. Samo neka Bog pomogne svakom detetu - zaključila je Aleksandra Karimanović.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović (48) iz sela Malče kod Niša, poznat kao Malčanski berberin, devojčicu iz Suvog Dola oteo je 20. decembra 2019. godine na putu do škole, a devojčica je pronađena nakon desetodnevne potrage u kojoj je učestvovalo više stotina policajaca, vatrogasaca i dobrovoljaca. Ona je zbog pretrpljenog zlostavljanja bila hospitalizovana u niškom Kliničkom centru.

Jovanović je, nakon što je shvatio da je otkriven, pokušao pobeći, ali je brzom intervencijom sprečeno dalje bekstvo. Jovanović je uhapšen 5. januara 2020. na lokalnom groblju u Malči.

Osuđen na doživotnu robiju u avgustu 2021, Ninoslav Jovanović postao je prva osoba u Srbiji kojoj je izrečena najteža kazna po Krivičnom zakoniku zbog monstruoznosti zločina.

On je preminuo u julu prošle godine u bolnici, gde je prevezen nakon što mu je pozlilo u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu. Sahranjen je na groblju na kojem je i uhapšen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading