HRVATI UVREĐENI TRETMANOM PREMA HEZONJI: Delije ih NALJUTILE!

Autor:

Sport

20.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im se svidelo.

HRVATI UVREĐENI TRETMANOM PREMA HEZONJI: Delije ih NALJUTILE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su sinoć od Real Madrida u Areni rezultatom 58:72 u okviru 15. kola Evrolige.

Svašta je bilo u centru pažnje sinoć, a ponajmanje košarka. Prvak Evrope je lako izašao na kraj sa neubedljivim crveno-belima koji, izlgeda, nisu mogli da se nose sa čudnom odlukom Šabaza Nejpira neposredno pre početka susreta, kao ni sa igračima "kraljevskog" kluba kojima je ovo čak 14. pobeda ove sezone.

Domaći navijači su u više trenutaka uputili nekoliko reči ka hrvatskom reprezentativcu Mariju Hezonji, što nije ostalo neprimećeno kod tamošnjih medija.

Republika

Foto: Starsport

Hezonja u duelu sa Lazićem sinoć

- Nakon što mu je jedna lopta pobegla van igre, s tribina se prema Hezonji gromoglasno počelo oriti: "Pičko ustaška!" Brzo je reagovao službeni spiker i zamolio Delije da prestanu s uvredama. Hezonja je pak na uvrede odgovorio na najbolji mogući način - sa 17 poena i deset skokova bio je najefikasniji igrač Reala u pobedi od 72:58, navodi hrvatski list Indeks i dodaje:

- Hezonja inače puno bolji tretman ima kod navijača drugog srpskog Evroligaša, Partizana. Ovog se leta pisalo da bi hrvatski reprezentativac čak mogao i potpisati za Partizan, a prošle sezone je tokom doigravanja u Evroligi, nakon velike tuče igrača u Madridu, bio jedini igrač Reala kojeg su navijači Partizana u Beogradu pozdravili ovacijama, stoji u tekstu hrvatskog portala.

Posle meča sa crveno-belima pojavile su se neke informacije da bi Hezonja mogao da napusti Real jer uprava ne planira da mu ponudi onoliko novca koliko on traži. Ukoliko do toga dođe, biće zanimljivo videtu njegovu sledeću destinaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading