EVO KAKO SE GILESPI OPROSTIO OD BIVŠEG KLUBA! Hoće li ga Delije zavoleti?

Autor:

Sport

18.12.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije uvek bilo lako, ali je vredelo"

EVO KAKO SE GILESPI OPROSTIO OD BIVŠEG KLUBA! Hoće li ga Delije zavoleti?

Foto: KK Partizan twitter

Odjeknula je kao "bomba" vest na Malom Kalemegdanu da je iz redova Bajerna iz Minhena pristiglo pojačanje na centarskoj liniji crveno-belih u vidu američkog košarkaša Fredija Gilespija.

On je stigao u Beograd i odmah će se nakon obaveznih lekarskih pregleda priključiti ekipi na treninzima.

Iako je ove sezone bio u drugom planu kod Pabla Lasa, na društvenim mrežama minhenskog kluba osvanula je njegova oproštajna poruka.

 

 

- Voleo sam period u Bajernu. Ljubav i podrška navijača is svih u organizaciji je nešto zaista specijalno. Nije uvek bilo lako na terenu, ali sve je vredelo. Biću uvek zahvalan za vreme provedeno u Minhenu - rekao je Gilespi za klupski sajt.

Gilespi je prethodnih godinu i po dana proveo u Minhenu u dresu Bajerna odakle stiže u Beograd, a pre toga je nastupao u G ligi za Memfis Hasl, dok je za vreme boravka u NBA ligi igrao za Toronto Reptorse i Orlando Medžik.

Američki košarkaš, međutim, neće biti u mogućnosti da pomogne crveno-belima u Evropi odmah. Naime, kako pravila Evrolige nalažu, Gilespi će moći da zaigra za Zvezdu Meridianbet tek po završetku prvog kruga sezone što je 29. decembra, dok će u AdmiralBet ABA ligi igrati uredno.

On je već ranije ove sezone nastupio u Areni, ali u dresu doskorašnjeg kluba protiv crveno-belih, međutim, nije uspeo da zabeleži neki zavidan učinak, s obzirom na to da je za sedam minuta na terenu imao učinak od svega po jedan skok i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading