KADA JE TREBALO DA IMA ODNOS SA ŽENOM SAZNAO JE DA NISU SAMI: Dovela mu je GOSTA, a onda je shvatio o kome je reč i ODMAH se razveo!

Autor:

Lifestyle

18.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znao da je reč o nameštaljki.

KADA JE TREBALO DA IMA ODNOS SA ŽENOM SAZNAO JE DA NISU SAMI: Dovela mu je GOSTA, a onda je shvatio o kome je reč i ODMAH se razveo!

Foto: shutterstock

Mnogi muškarci bi bili srećni kada bi im supruga priredila ovako nešto, ipak to ne važi za sve. Međutim, jedan momak je rekao da se razveo nakon što je njegova bivša partnerka pozvala drugog muškarca u spavaću sobu sa njima. Na Tviteru, podelio je ispovest koja će vas iznenaditi.

On je odlučio da ispriča priču o tome kako su se njegova bivša žena i on rastali. Napisao je:

- Moja bivša žena je dogovorila trojku sa prijateljem. To je bila najneerotičnija stvar ikada. Potpuno su me ignorisali i nasrnuo je na nju kao zec. Kasnije sam shvatio da je ona to namestila da ne bi morala da se krije. Razveo sam se odmah nakon toga.

Od kada je podeljena objava ove nedelje postala je viralna i skupila je više od 700.000 pregleda. Mnogi su želeli da se jave nakon što su videli priču, a većina je bila šokirana što je momku trebalo toliko vremena da dođe do saznanja da među bivšom ženom i tim drugom od ranije ima "hemije", piše "Dejli star".

Foto: Pixabay/ Stas_F

Žena je dogovorila trojku sa jednim muškarcem

- Kasnije si shvatio?! Zar ti nije sinulo dok te žena ignorisala, pa ti dovela drugog muškarca u krevet? - pisali su.

- Ja sam odmah znao o čemu se radi. Zašto ti je trebalo toliko vremena? - pitali su se.

- Sve je verovatno počelo mnogo pre toga - pojašnjavaju.

Nekima je ipak bilo žao tog momka, kao što je jedna osoba napisala: "To je užasno, raskid je dovoljno težak a još kad te neko tako "trlja" po licu.“

Međutim, drugi nisu mogli a da se ne našale na tu situaciju, a jedna osoba je napisala:

- Jednom sam imao trojku, dvaput nisam, ali sam uživao u tome - dok je drugi dodao:

- Ovo nije pošteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading