NAJBOLJI IGRAČ VALENSIJE PROPUŠTA SUSRET SA PARTIZANOM! Veliki UDARAC za "šišmiše"!

Autor:

Sport

18.12.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će imati nešto lakši posao.

NAJBOLJI IGRAČ VALENSIJE PROPUŠTA SUSRET SA PARTIZANOM! Veliki UDARAC za "šišmiše"!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih košarkaša Valensije ove sezone Semi Odželej neće biti u stanju da pomogne ekipi na meču protiv Partizana u prvom od dva meča ovonedeljnog duplog kola Evrolige. 

U saopštenju Valensije se navodi da je posle dodatnih pregleda utvrđeno da je Odželej povredio butni mišić leve noge i da će zbog toga morati da odsustvuje sa terena. Odželej je u julu ove godine stigao u Valensiju iz Virtusa.

 

 

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš je ranije igrao za LA Kliperse, Milvoki i Boston. Američki košarkaš je ove sezone u Evroligi prosečno postizao 13,3 poena i imao je četiri skoka i 0,3 asistencije po meču. 

Odželeje je nedavno protiv Crvene zvezde Meridianbet odigrao izvrsnu partiju zabeleživši 17 poena i šest skokova u pobedi tima iz "La Fontete", te će Partizan imati nesumnjivo lakši posao protiv Valensije oslabljene neigranjem amerikanca nigerijskog porekla.

Utakmica između ova dva tima je na programu u utorak sutra od 21 čas.

Partizan trenutno zauzima četvrtu poziciju sa skorom od 8 pobeda i šest poraza koliko ima i Valensija koja je rangirana četiri mesta niže.

Željko Obradović je prokomentarisao zdravstveni bilten pred odlazak, ali i potvrdio polazak važnog imena Frenka Kaminskog koji je poslednji put na terenu bio protiv Panatinaikosa.

Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca, rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading