ŽELJKOVE MOLBE SE OSTVARILE: Važan šraf Partizana se vraća na teren!

Autor:

Sport

17.12.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizu je povratka...

ŽELJKOVE MOLBE SE OSTVARILE: Važan šraf Partizana se vraća na teren!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Uroš Trifunović je pre tačno mesec dana na susretu sa Albom u Evroligi zadobio udarac u butni mišić i zaradio rupturu zbog koje je hitno morao van terena na neodređeno vreme. 

Košarkaš Partizana je odmah počeo sa terapijama i vrednim radom kako bi se što pre vratio na teren, međutim, čini se da se trud isplatio i da je čekanju konačno došao kraj.

Kako nezvanično saznaje Meridian sport, popularni Trifa bi mogao nazad na teren vrlo uskoro. Očekuje se da se Trifunović priključi treninzima tima po povratku ekipe sa duplog kola Evrolige u Španiji i gostovanja crno-belih Zadru u Hrvatskoj. Mogao bi da se vrati na parket u naredne dve nedelje ili u danima posle Nove godine. 

Republika

Foto: Tanjug

Trifunović i Obradović

- Molim Boga da se vrati Trifunović koji nam je ubedljivo najbolji odbrambeni igrač - rekao je Željko Obradović posle trijumfa nad Panatinaikosom krajem novembra.

Čini se da su Obradovićeve molbe vredele i da su konačno uslišene, a videćemo hoće li Trifunović nastaviti da opravdava velike reči dobijene od još većeg trenera. 

Povratak mladog beka biće veliko pojačanje za Partizan posle perioda izuzetno napornih utakmica, s obzirom na to da su u međuvremenu van terena morali i Aleksa Avramović usled povrede protiv Armanija, kao i Frenk Kaminski koji bi mogao uskoro na parket. Olakšavajuća okolnost je to da se Kevin Panter od tada vratio u redove crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading