SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Vraća se veliko pojačanje! Povreda je prošlost!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeljko Obradović prezadovoljan.

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Vraća se veliko pojačanje! Povreda je prošlost!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Centar Košarkaškog kluba Partizan Frenk Kaminski vratio se treninzima, saznaje portal "Mozzartsport". Američki košarkaš je zadobio povredu rebara na meču sa Panatinaikosom i nije ga bilo tri utakmice, a postoji mogućnost da zaigra već u ponedeljak protiv Studentskog centra.

Crno-bele posle meča u okviru AdmiralBet ABA lige očekuje gostovanje Žalgirisu u Evroligi. 

Partizan se u prethodnom evroligaškom meču protiv Monaka oslanjao na Bruna Kabokla i Alena Smailagića na pozicijama "petice", a minutažu je dobio i Balša Koprivica.

- Odradili smo trening, neki nisu čak ni pet na pet radili. Nadam se da će u četvrtak ujutru biti jasnija slika i da će utakmicu odigrati ista ekipa kao protiv Monaka. Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu - istakao je trener Partizana Željko Obradović pred susret sa Armanijem, koji su crno-beli dobili.

Pre povrede u duelu sa ekipom PAO, Kaminski je u Istanbulu protiv Anadolu Efesa odigrao odličnu utakmicu u napadačkom smislu i ubacio 24 poena. 

Frenk Kaminski, dugogodišnji NBA-košarkaš, stigao je letos u Partizan kao veliko pojačanje i odigrao je 11 utakmica u elitnom evropskom kupu. Prosečno beleži 9,5 poena, 3,5 skokova i 1,9 asistencija po meču. 

Košarkaši Partizana trenutno su na šestom mestu Evrolige sa sedam pobeda i šest poraza nakon 13 odigranih rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading