SUPRUG JE BIO U VEZI SA MOJOM DRUGARICOM, A JA SAM TO DOZVOLILA: Čak sam ga i PODSTICALA da to čini, evo zbog čega

Autor:

Lifestyle

12.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uvek su se lepo slagali čak i kada su se prvi put upoznali, a bilo je trenutaka da im je odnos bio bolji nego naš."

SUPRUG JE BIO U VEZI SA MOJOM DRUGARICOM, A JA SAM TO DOZVOLILA: Čak sam ga i PODSTICALA da to čini, evo zbog čega

Foto: shutterstock

Jedna žena podelila je svoju ispovest koja se tiče njenog supruga i njene drugarice.

- Prošle godine, moj suprug Džejson bio je sa mojom drugaricom Sarom. Uvek su se lepo slagali, čak i kada su se prvi put upoznali, a bilo je trenutaka da im je odnos bio bolji nego naš. To nikad nije bila afera, jer sam znala za sve i čak ga podsticala da nastavi ovu vezu izvan običnog prijateljstva. Njihova privlačnost bila je očigledna, i sve dok su svi bili iskreni i poštovali pravila, smatrala sam da je bolje pustiti ga da pokuša nešto ludo u potpunosti nego kasnije i u tajnosti - kaže ona i ističe:

- S vremena na vreme bilo je neverovatnih trenutaka u kojima bih ga videla na potpuno drugačiji način. Shvatila sam koliko sam srećna što nisam bila samo njegova devojka, već što sam mu mogla biti i žena. Sad kad je vreme prošlo i kad je Sara postala nečija žena, mogu da se osvrnem na lekcije koje sam naučila iz šest meseci nabijenim emocijama koje su proveli zajedno. Zapravo sam zahvalna što je ušla u naše živote i sve zabrljala, tako da smo Džejson i ja mogli da počnemo ispočetka.

Foto: shutterstock

Suprug Džejson se viđao sa drugaricom njegove žene

Šta me je naučio muž koji ima devojku?

1. Jednog su se jutra šalili u kuhinji, a ja sam im spremala doručak. Dok sam ih gledala, shvatila sam da sam u poslednjih 20 godina zaboravila kako je biti devojka. Toliko sam se marljivo uživela u svoju ulogu supruge, majke, kuvarice, organizatorke i pomoćnice da sam zaboravila šta znači biti uzbuđen.

2. Kad su Džejson i Sara prvi put spavali zajedno, preterano sam razmišljala o tome koliko je ona mlađa, koliko je zabavnija od mene, koliko njene grudi manje vise i kako on nikada više neće hteti da spava sa mnom. Ispostavilo se da je bilo sasvim suprotno.

3. Sara je volela da radi stvari koje ja nisam. Volela je čudne filmove, muziku uživo, ljutu hranu i uvek je bila spremna da ga izgura iz njegove zone udobnosti. Naterala ga je da ide da pleše salsu, naučila ga je da voli vino i čak ga je uverila da se obuče malo elegantnije. Džejson se opustio dok je bio sa njoim i to mu je pomoglo da se opusti i da mu je lakše da isproba nove stvari sa mnom.

4. Sara je bila lepa. Bila je tip devojke zbog koje momci pišu pesme, a druge devojke je ogovaraju. Njen spisak potencijalnih udvarača bio je dug, ali ona je želela da nastavi vezu sa mojim mužem.

5. Ponekad je bilo jako teško kad je Sara bila u blizini. Često sam se osećala ignorisano i zanemareno, iako se Džejson kleo da nikad nije bio zaljubljeniji u mene nego nakon vremena provedenog s njom. Bila je to njihova divlja avantura, a ja sam vreme provodila u četiri zida. Ali, i posle svega, Džejson je pričao o tome kako mu je mesto sa mnom. On nije razmišljao o tome da me ostavi ili da završi sa nekom drugom, pa makar to bila i Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading