MUŽ JE KATARINU PREVARIO SA NJENOM MAJKOM! Odmah se uselila kod njih, a od ćerke je zahtevala NAJBIZARNIJU stvar koju ćete u životu čuti!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri meseca je bio u aferi sa njenom majkom.

MUŽ JE KATARINU PREVARIO SA NJENOM MAJKOM! Odmah se uselila kod njih, a od ćerke je zahtevala NAJBIZARNIJU stvar koju ćete u životu čuti!

Foto: tiktok.com/printscreen

Žena je zgrozila korisnike društvenih mreža nakon što je otkrila da je svog supruga uhvatila u aferi sa mamom. Katarina koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Katenacious, učestvovala je u viralnom trendu u kojem ljudi dele lude priče iz svog života.

Majka blizanakinja ispričala je pred svojih 90.000 pratilaca kako je uhvatila svog muža i mamu na delu dok su joj četiri meseca radili iza leđa. Odmah je odlučila da se razvede i traži puno starateljstvo nad decom dok su njena majka i bivši suprug glumili srećnu porodicu.

Foto: shutterstock

Žena je uhvatila supruga sa majkom

Ali to nije trajalo zauvek za njih, koji su za sve što se desilo krivili Katarinu. Sada razvedena žena objasnila je:

- Kada sam saznala za aferu borila sam se sa teškom postporođajnom depresijom nakon što sam rodila blizanakinje kad sam bila trudna samo 29 nedelja.  Njihova afera je trajala otprilike četiri meseca pre nego što sam ih konačno uhvatila na delu. Ali kad sam potvrdila da se afera događa, odmah sam otišla sa svojom decom. A one noći kad sam otišla sa svojim ćerkama, moja majka se uselila u moju kuću sa mužem - rekla je ona u šokantnoj ispovesti i dodala:

- Dostavila sam mu papire za razvod braka u kojima je pisalo da podnosim zahtev za razvod braka i tražim puno starateljstvo nad decom. Za to vreme moj suprug i majka su se urotili protiv mene i planirali venčanje dok je moja majka želela da bude maćeha deci i da moja deca budu moje polusestre - objašnjava, a prenosi "Dejli star".

U zasebnom videu dodala je da ih je uhvatila nakon što je više članova porodice izrazilo zabrinutost zbog njihovog čudnog ponašanja. Pratila ga je putem FaceTimea i čula da je još jednu ženu u autu s njim, ali on nije želeo da joj kaže ništa o tome.

Afera nije potrajala, a njena majka se vratila suprugu koji ju je dočekao raširenih ruku tvrdeći da je Katarina užasna žena i ćerka.

Od tada je prekinula veze sa svojom porodicom i nije s njima razgovarala dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading