ZBOG DETALJA NA TELU SVOJE ZGODNE SUPRUGE VIŠE NIKAD NIJE HTEO DA IMA ODNOSE SA NJOM: Svi u NEVERICI posmatraju šta ovaj čovek radi

Autor:

Lifestyle

09.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog će vas ostaviti bez teksta.

ZBOG DETALJA NA TELU SVOJE ZGODNE SUPRUGE VIŠE NIKAD NIJE HTEO DA IMA ODNOSE SA NJOM: Svi u NEVERICI posmatraju šta ovaj čovek radi

Foto: Shuttestock

Suočen sa problemima u braku, jedan muškarac je potražio savet u kultnoj rubrici "Draga Dajdre" u britanskom magazinu "The Sun". On je otvoreno priznao da je počeo da vara svoju suprugu, a razlog za to je njegovo mišljenje da mu supruga više nije privlačna. On je opisao svoju suprugu kao mršavu i ispijenu, sa tvrdim mišićima i opsednutu teretanom, dok je on kao fotograf za magazin uživao u radu sa plus sajz modelima, opisujući ih kao zadovoljne svojom građom.

Unutrašnji sukob i krivica

Muškarac je opisao kako je upao u zamku varanja sa dve plus sajz manekenke, opisujući njihova tela kao fantastična, sa mekanom kožom i ženstvenošću koja ga je očarala. Iako je uživao u trenucima sa ovim ženama, mučila ga je krivica zbog preljube i svest da njegova supruga nikada neće saznati za njegove postupke.

On je ispričao da zapravo njegova supruga uopšte ne izgleda loše, nego naprotiv! Ima 38 godina i reklamira proizvode za mršavljenje zbog čega odlično izgleda. Ono što njemu smeta su njeni mišići na stomaku jer su tvđi od njegovih, a njemu to nije privlačno.

Foto: Shutterstock

Prevario je suprugu sa dve plus sajz manekenke


Rešenje za bračne probleme

Nakon iznošenja svoje priče, muškarac je zatražio savet o tome kako da "popravi" svoj brak i da li je moguće da će njegova supruga ponovo postati privlačna za njega. Stručnjak koji odgovara u ovoj rubrici ima zadatak da pruži korisne savete i smernice za rešavanje ovakvih problema u braku. Kvalitetna veza se sastoji mnogo više od fizičke privlačnosti. Ona zahteva i emotivnu povezanost, razumevanje i podršku. Ukoliko primetite da vaša partnerka provodi previše vremena u teretani, možda je vreme da preduzmete korake ka jačanju vaše veze.

Prvi korak ka rešavanju problema je otvoren razgovor. Važno je da sa partnerkom podelite svoja osećanja i objasnite joj kako se osećate zbog njenog preteranog angažovanja u teretani. Recite joj da vam nedostaje zajedničko vreme i predložite nove načine za provođenje kvalitetnog vremena zajedno.

Umesto da kritikujete njen izgled ili navike, fokusirajte se na podsticanje strasti u vezi. Predložite romantične izlaske ili zajedničke aktivnosti koje će ojačati emocionalnu povezanost. Važno je da partnerki pokažete da vam je stalo do nje kao osobe, a ne samo do njenog fizičkog izgleda.

Važno je da pokažete partnerki da je podržavate, ali i da je razumete. Možda postoji neki dublji razlog zbog kojeg se ona fokusira na teretanu, a važno je da budete otvoreni za razgovor o tome. Nemojte zanemariti njen trud i posvećenost, već pokažite da ste tu da je podržite u svemu što radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading