MOJA ŽENA SE UBILA, A NAKON NJENE SMRTI UZEO SAM TELEFON I ZALEDIO SE U MESTU: Sve vreme se pita ko je osoba koja je živela sa njim?!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pisac sahranio ženu, uzeo je njen telefon.

MOJA ŽENA SE UBILA, A NAKON NJENE SMRTI UZEO SAM TELEFON I ZALEDIO SE U MESTU: Sve vreme se pita ko je osoba koja je živela sa njim?!

Foto: @mollyb20217/Instagram, @kookiehouse/Instagram

Kada se Moli Brodak, istaknuta spisateljica i profesorka u Atlanti, ubila 8. marta 2020. u 39. godini života, njen suprug Blejk Butler bio je šokiran.

- Znao sam da je depresivna, ali kako je mogla odustati od mene? Kako je mogla da odustane od nas? Kako je mogla da odustane od sebe? - rekao je za Post.

Mladi, talentovani i lep par je bio nešto poput zlatnog u lokalnim književnim krugovima. On nije shvatao koliko je njegova žena nesrećna i kako piše u svojim uzbudljivim novim memoarima "Molly", uskoro će saznati da postoji još mnogo toga što nije znao o ženi.

Povezali su se preko Fejsbuka. On nije poznavao mnogo drugih pisaca i bio je uzbuđen što će se sresti sa njom. Podelila je sa njim teško detinjstvo. Njen otac je pljačkao banke kako bi otplatio svoje kockarske dugove i dvaput je bio u zatvoru. Krala je u prodavnici. Njena majka je imala bipolarni poremećaj i ostavila je mladu Moli uglavnom bez nadzora.

Foto: @mollyb20217/Instagram

Moli Brodak se ubila u martu 2020. godine

Šta je otkrio?

Ali skrivala je druge aspekte svoje prošlosti: da je sa 12 godina počela da uzima heroin, da je dopustila starijim momcima da gase cigarete po njoj, da je bila u braku kad je prvi put počela da izlazi sa njim, koji se žarko brinuo o njoj, piše "Njujork post".

Par se venčao 2017. godine, na vrhu planine Arabia, pola sata od njihove kuće. Bila je to intimna ceremonija: mlada i mladoženja i njihove majke. Napisali su sopstvene zavete i pročitali pesmu Czesława Milosza.

Nakon toga su priredili zabavu u muzeju u kampusu Sveučilišta Emory.

Ali ubrzo nakon njene smrti, Butler je otkrio da se njegova supruga spetljala s jednim od njenih učenika samo nekoliko nedelja nakon njihovog venčanja.

Tražio je po njenom telefonu fotografije koje bi uključio u dijaprojekciju na njenoj sahrani. Tada je saznao da ga je varala s brojnim muškarcima.

Pronašao je gomilu fotografija na kojima pozira u donjem vešu i sa se*s igračkama, zajedno s video snimcima na kojima ona sama sebe zadovoljava i dečjim glasom izgovara imena drugih muškaraca. Kopajući dublje, iskopao je mejlove, sa zavodljivim fotografijama, njenim studentima na raznim fakultetima na kojima je predavala.

Takođe je otkrio prepisku s pesnikom koji je navodno leteo u Tucson kako bi imao odnose sa njegovom ženom tokom odmora za pisce koji je on platio. Poslala je muškarcu novac više puta, ukupno oko 1.500 dolara.

- Kad sam saznao laži koje je skrivala, bilo mi je malo lakše. Nije da sam je izneverio. Radilo se o tome da je ona izgradila svet laži - rekao je.

Počeo je da piše "Molly" otprilike mesec dana nakon njene smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading