ŽENE KOJE VARAJU I TOKOM PRAZNIKA IZGOVARAJU JEDNU REČENICU: Neverovatno čega su se setile, a vi ne znate šta vas je SNAŠLO

Autor:

Lifestyle

17.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro obratite pažnju na kretanje vaše supruge.

ŽENE KOJE VARAJU I TOKOM PRAZNIKA IZGOVARAJU JEDNU REČENICU: Neverovatno čega su se setile, a vi ne znate šta vas je SNAŠLO

Foto: Shuttestock

Ispostavilo se da usred praznične vreve neke supruge varaju svoj muževe i to koristeći prilično neočekivanu aktivnost – kupovinu za Božić. Prema anketi koja je uključila 1.000 udatih žena koju je sprovela stranica za izvanbračne dejtove, IllicitEncounters.com, umesto da kupuju poklone, supruge imaju tajne veze.

Oko 39 odsto ispitanih udatih žena reklo je da božićnu kupovinu koriste kao izgovor za izlazak iz kuće na tajni sastanak s ljubavnikom. Ove sezone stvari postaju koketne i živahne.

Još izgovora

Poseta prijateljima i rodbini radi dostave božićnih čestitki i poklona je druga najpopularnija izmišljotina tokom praznika koju pričaju neverne žene (23 odsto), dok su stari klasici poput prekovremenog rada (16 odsto) i susreta s prijateljima (9 odsto) manje omiljeni u ovo doba godine.

Jedna članica IllicitEncounters.com koja je učestovovala u anketi i trenutno koristi "božićnu kupovinu" kao izgovor za maskiranje prevare je Kristina iz Stockporta, piše "Dejli star".

- Moj suprug apsolutno mrzi božićnu kupovinu, pa sam otkrila da je to savršen izgovor za ovo doba godine. Učinio bi sve da ne mora da luta po radnjama u potrazi za poklonima za decu, tako da ironično veruje u mene kad je to u pitanju. Ono što on ne zna jeste da sam ja zapravo već obavila sve svoje božićne kupovine i samo koristim vreme da se nađem sa svojim ljubavnikom s kojim se viđam poslednja četiri meseca. Svaki put kad se vratim iz šopinga, zapravo imam prazne kutije kako bi izgledalo da sam nešto kupila - on nikad ne traži da pogleda, a ako ikada to bude tražio, samo ću reći da ne sme da viri jer mu je to poklon - ispričala je ona.

Foto: Shutterstock

Poseta prijateljima i rodbini radi dostave božićnih čestitki i poklona je druga najpopularnija izmišljotina tokom praznika koju pričaju neverne žene

Glavne laži koje žene govore svojim partnerima kako bi prikrile prevaru

Božićna kupovina - 39%
Poseta prijateljima i rodbini izvan grada pre Božića - 23%
Prekovremeni rad - 16%
Izlasci s prijateljima - 9%
Odlazak u teretanu - 6%
Ostalo - 7%

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading