PROVOKATIVNA KARLEUŠA MAMI UZDAHE: Skinula se na nastupu, ljudima ISPALE OČI! Nikad vrelija (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda pokazala čime raspolaže!

PROVOKATIVNA KARLEUŠA MAMI UZDAHE: Skinula se na nastupu, ljudima ISPALE OČI! Nikad vrelija (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Poznata pevačica Jelena Karleuša sinoć je održala nastup u jednom klubu u Bosni i Hercegovini, gde je privukla pažnju svojim nikad izazovnijim stajlingom. Nakon nedavnog nastupa u beogradskoj Areni, gde je nosila "pištolj" kao deo svog izgleda, Karleuša je i ovog puta izabrala sličnu estetiku, odlučivši se za crnu boju od glave do pete.

Naime, uz crni top, Jelena je nosila nikad kraću mini suknjicu, upadljive rukavice sa kaiševima u rok fazonu, crne čizme i naočare. Njen izgled je definitivno bio nešto što je ostavilo prisutne bez teksta, kako muškarce, tako i žene.

Inače, publika je bila spremna da čeka satima kako bi ušla u klub i doživela Jelenin nastup, što jasno svedoči o velikoj popularnosti ove pevačice. Interesovanje za Jeleninim nastupom bilo je toliko veliko da je jedan od prisutnih izjavio da "svi putevi danas vode u Prnjavor". Očigledno je da je Karleuša i dalje uspela da održi svoj status kao jedna od najvećih zvezda na domaćoj estradi, privlačeći pažnju svojim muzičkim talentom, ali i izgledom koji izaziva pažnju javnosti.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno u jednom podkastu otvorila dušu o njihovom odnosu. Kako je istakla, njih dvoje žive zajedno, ali da su krenuli svojim putem. Ipak, napomenula je da je Duško ljubav njenog života, iako sumnja da i on deli ista osećanja prema njoj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - rekla je Karleuša, te izazvala raznolike rekcije na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading