OVAKO PRIVLAČITE NESREĆU U KUĆU: Ako stoji sa JEDNE strane, dolazi do PREVARE!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

26.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je sa motivom vode, morate biti oprezni gde ćete da postavite u kući.

OVAKO PRIVLAČITE NESREĆU U KUĆU: Ako stoji sa JEDNE strane, dolazi do PREVARE!

Foto: pexels.com

Voda je element talasastog, nepravilnog oblika, a povezujemo je s bojama plave i crne. Njen položaj je na severu, dok joj je numerička vrednost jedan. Zimi dominira godišnje doba povezano s vodom, a njen energetski tok je opadajući. Karakteriše je tečnost i stabilnost.

Voda ima ulogu u otklanjanju stagnacije i ponovnom pokretanju stvari. Positivno utiče na komunikaciju i povezuje se s prilivom finansijskih sredstava. No, prema feng šui pravilima, preterana aktivacija vodene energije može uzrokovati nedostatak odlučnosti.

Voda u feng šui praksi može doneti izuzetnu sreću i blagostanje, pod uslovom da se pridržavate osnovnih smernica za njen korektan upotrebu.

Voda s desne strane ulaznih vrata

Gledano iznutra prema spolja, ova lokacija za bilo koju količinu vode može doneti nepovoljne okolnosti za porodične odnose ili reputaciju. Posebno se veruje da oženjenim muškarcima ova voda može doneti iskušenja i preljubu. Zbog toga je ključno izbegavati postavljanje akvarijuma, fontana ili vodenih aranžmana na ovo nepovoljno mesto.

Voda u spavaćoj sobi

U feng šuiju, voda koja se koristi je uvek jang, dok spavaća soba treba da bude malo više jin. Stoga, prisustvo vode u spavaćoj sobi može štetiti zdravlju i harmoniji bračnih odnosa. Čak i slike s motivima vode nisu poželjne u spavaćoj sobi.

Republika

Foto: pixabay.com

Spavaća soba bi trebala biti motivisana i ispunjena "živim" motivima

 

Voda iza leđa

Postavljanje akvarijuma, fontana ili slika sa motivima vode iza vas može doneti izdaju i neočekivane probleme na poslovnom i privatnom planu. Važno je zadržati kontrolu nad ovim moćnim elementom kako bi se izbegli nepredviđeni izazovi.

Nepovoljna voda

Ustajala, zamagljena ili smrdljiva voda može privući nesreću i bolest. Održavanje čistoće u akvarijumima, vazama i drugim posudama sa vodom ključno je kako bi se očuvala pozitivna energija.

Voda ispod stepenica

Ovo mesto nije povoljno za postavljanje vodenih elemenata, pogotovo ako imate decu. Hodanje po stepenicama simbolički znači gazenje po simbolima bogatstva, nanoseći štetu finansijskom prosperitetu. Stoga, izbegavajte postavljanje vode ispod stepenica kako biste očuvali sreću potomstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading