SIN POZNATOG POLITIČARA U VEZI SA MUŠKARCEM: Isplivala ŠOK istina o njegovom životu, pojavile se njihove zajedničke slike!

Autor:

Zabava

29.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se fotke sina poznatog političara sa dečkom!

SIN POZNATOG POLITIČARA U VEZI SA MUŠKARCEM: Isplivala ŠOK istina o njegovom životu, pojavile se njihove zajedničke slike!

Foto: printscreen

Poznati pevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, koji je stekao popularnost po hitu "Ja imam nekog" koji je otpevao sa Anabelom Atijas, odlučio je da napusti muzičku scenu i posveti se modnom biznisu. Nakon što je pronašao ljubav u Americi i započeo emotivnu vezu sa direktorom Vilom Firsonom Trećim, Deen se posvetio dizajniranju torbi.

Foto: printscreen

Fuad Backović Din

 


Deen je svoju ljubav pronašao u Americi, gde je započeo vezu sa direktorom Vilom Firsonom Trećim. Njih dvojica često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je Vilo čestitao Deenu rođendan emotivnom objavom, ističući njegov stil, darežljivost i radosnu prirodu.

 

 


Krajem 2000-ih, Deen se povukao sa javne scene i preselio u Ameriku, gde je upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu. Odluka da se posveti modnom dizajnu pokazala se kao korak ka novom poglavlju u njegovom životu.

 

 

Foto: printscreen

Fuad Backović Din Instagram

 


Deenov otac, bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, nije imao veliki uticaj na Deenovu karijeru. U jednom intervjuu, Deen je istakao da se odvojio od očeve senke i samostalno gradi svoju karijeru u modnom dizajnu. Naglasio je da ne zavisi finansijski od oca i da su njihovi poslovni putevi potpuno odvojeni.

 

 


Kroz svoju transformaciju, Deen je pronašao novu strast u modnom dizajnu i ostvario uspešnu karijeru van muzičke industrije. Njegova priča pokazuje kako se istrajnost i posvećenost mogu preoblikovati u potpuno novom smeru, donoseći novu inspiraciju i uspeh.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aypopu

06.01.2024 22:16

“Posvetio se modnom biznisu” - rečenica zbog koje ne treba da bude čudno što se ‘bode ispod repa’