DRAMA! Bivša snajka Nikole Koja POKRADENA, opljačkali joj STAN, ona se plaši za SIGURNOST!

Autor:

Zabava

29.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša snajka Nikole Koja doživela dramatičnu situaciju u životu

DRAMA! Bivša snajka Nikole Koja POKRADENA, opljačkali joj STAN, ona se plaši za SIGURNOST!

Foto: ATA Images

Sanja Dabović, koja je javnosti poznata kao bivša snajka Nikole Koja i bivša devojka njegovog tragično nastradalog brata Vladimira Koja, prolazi kroz veoma teške trenutke. Ona se obratila redakciji iz straha od pretnji koje dobija zbog nedavnih događaja koji su je zatekli.

Kako sama navodi, poslednjih dana doživljava pravi pakao. Pretnje i neosnovane optužbe na društvenim mrežama su samo deo problema sa kojim se suočava. Nakon što je škola jahanja koju je pohađala otpustila jednu od volonterki, situacija se dodatno zakomplikovala. Neposredno nakon ovog događaja, njen stan je opljačkan, što je dodatno uznemirilo Sanju.

Foto: ATA Images

Nikola Kojo

 


Sanja ističe da se oseća veoma ugroženo i uplašeno za svoju bezbednost, imovinu i ljude koji su joj bliski. Nakon što je doživela napad na svoj stan, strahuje da se neko aktivno bavi praćenjem njenih aktivnosti. Policija je brzo reagovala na njen poziv i preduzela odgovarajuće mere, a forenzička ekipa je obavila detaljnu analizu stana kako bi prikupila dokaze.

Doživela sam napad ni kriva ni dužna. Na društvenim mrežama se protiv mene vodi neosnovana hajka, poziva se na linč. Jako sam uplašena za imovinu, bliske ljude i svoju bezbednost. Podnela sam krivične prijave za uznemiravanje i pretnje, posle sporne situacije oko škole jahanja i volonterke, sutradan (juče) nakon mog izlaska iz stana on je obijen i ispreturan i odneto je nekoliko stvari od vrednosti - kaže Sanja, dodajući:

- Vraćala sam se od sestre oko 22.30 kad sam pokušala da otvorim vrata i nisam uspela, bila su blokirana stolicama. Odmah sam pozvala policiju, a pošto su znali da već imam problem, brzo su reagovali. Ušli su u stan oprezno, ne dirajući ništa, uzeli izjavu i otišli. Jutros je bila forenzička ekipa, obradili su stan i odneli pronađene dokaze. Smatra se da su me pratili, jer na ovoj adresi ne živim dugo i nije lako ući u stan, niti znati kada nisam kod kuće. Ušli su iz parka preko zadnjeg dvorišta obivši vrata terase, a tako su i izašli - kaže Dabovićeva, koja strahuje za svoju bezbednost piše Kurir.

Foto: ATA Images

Nikola Kojo

 


Ovi događaji su izazvali burne reakcije javnosti, a Sanja ističe da se oseća kao žrtva nepravednih optužbi i hajke koja je usmerena protiv nje. Uprkos teškoćama s kojima se suočava, Sanja ističe da je odlučna da pravdu i istinu dovede na videlo. Uz podršku svojih bliskih i nadležnih institucija, nada se da će prevazići ove teške trenutke.

Sanja Dabović, suočena sa ozbiljnim pretnjama i napadom na svoj stan, prolazi kroz teške trenutke. Njen slučaj zahteva pažnju javnosti i nadležnih organa kako bi se osigurala njena bezbednost i pravda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading