"NIŽE LIGE" SA ŽFK MILJAKOVAC: Devojke humanog srca pobeđuju i na terenu!

Autor:

Sport

29.12.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerke ŽFK Miljakovac rado učestvuju u brojnim humanitarnim akcijama

"NIŽE LIGE" SA ŽFK MILJAKOVAC:  Devojke humanog srca pobeđuju i na terenu!

Foto: Republika

U novoj emisiji "Niže lige" na Republici posetili smo humanitarni turnir u malom fudbalu koji je organizovala IT ekipa iz BoX4IT, naslednik Kafanskog selektora, koji je pet godina zaredom organizovao tradicionalno novogodišnje loptaranje. Učešće na ovom turniru, naravno, uzele su i devojke iz ŽFK Miljakovac.

Zašto kažemo naravno? Zato što je ŽFK Miljakovac poznat po velikom srcu i humanosti koja raste iz dana u dan. Organizatori brojnih humanitarnih akcija, ali i oni koji oberučke prihvataju pozive za sve akcije koje će doneti sreću i radost u živote mališana i onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Pored svega toga, devojke uspevaju da i na terenu pokažu srčanost i borbu, te su ispisale istoriju kluba i donele prvi pehar - drugo mesto u finalu Kupa Beograda. Priznaju, nadale su se pobedi, ali ih to ne obeshrabruje, te su sigurne da će sledeće godine biti zlatne.


Koliko je ponosan na svoje devojke iz kluba, njihovu borbu i trud, govorio je trener Miloš Petrović, a atmosferu sa treninga i terena prenela nam je Tamara Stojadinović, devojka koja je tu od prvog dana postojanja ŽFK Miljakovac i koja zeleno-crnoj boji ostaje verna do kraja. Kako je izgledala sama poseta humanitarnom turniru i šta su nam tamo još rekli, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja se premijerno emituje večeras od 20 časova na Jutjub kanalu Republika news i nalazi na vrhu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading